DOBIO BATINE: Prolaznici pretukli čoveka koji je na ulici u Jagodini zlostavljao konja! (VIDEO)

Slobodana Miloševića, koji je u sredu pretukao svog konja u centru Jagodine, sustigla je ista sudbina od grupe prolaznika, a sve je to snimio jedan od slučajnih posmatrača

  • 60

Na Fejsbuku se pojavio snimak na kome se vidi da je Slobodan Milošević, čovek koji je u sredu u centru Jagodine brutalno pretukao konja, dobio batine od prolaznika zbog ovog gnusnog i neljudskog čina.

 

Na snimku se vidi da je jedan od prolaznika skočio na zlostavljača životinje i udario ga.

 

- Nisam od početka snimao, bio sam okrenut leđima jer sam uzimao telefon iz auta da pozovem veterinare - napisao je autor snimka.

 

 

Podsetimo, Milošević je u sredu pretukao svog konja u centru Jagodine, jer je životinja vukući kola iznemogla od tereta, posrnula, pala i nije mogla da ustane. On je pokušao da podigne konja tukući ga i šutirajući, što je izazvalo kolaps saobraćaja u gradu. Konj je nakon toga prebačen u Veterinarsku stanicu. On je priveden, a konj mu je oduzet iz vraćen vlasniku iz Končareva.

 

Ceo snimak napada na zlostavljača možete videti OVDE.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    21. decembar 2014 | 01:10

    Secate li se studenta koji je sutirao dedu na vratima autobusa ili tramvaja-nebitno? Sto tada neko ne skoci da ga prebije? Vec stoje sa strane i snimaju? Gde je tad motivacija za odbranu ljudskih prava? Ispade da bi pre priskocili u pomoc zivincetu nego ljudskom bicu?!

  • Komsija

    20. decembar 2014 | 23:15

    Nije u redu sto ovaj tuce ovu jadnu zivotinu,tako isto postupak ovih momaka da tuku ovog covjeka.To je moje misljenje.

  • zvezda(n) joooj

    20. decembar 2014 | 23:25

    E neka su ga istukli ruke im se pozlatile! Ko zna koliko zivotinja je do sad on maltretirao, cisto malo da mu se vrati da vidi kako je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA