JEZIVO: Ubio mačku puškom, pa je okačio na tavan i Fejsbuk! (FOTO)

Izvesni Nikola M. na svoj profil na ovoj društvenoj mreži okačio je sliku divlje mačke koju je ubio puškom. Ovaj čin izazvao je bujicu komentara na Fejsbuku, a verovali ili ne, ima i onih koji ga brane!

  • 98

Da li smo postali neosetljivi ili pravila lova dozvoljavaju svašta, tek, sve češće na društvenim mrežama osvane neka fotografija ubijene životinje.

Poslednji u nizu koji je tako nešto uradio jeste izvesni Nikola M. On je na svoj Fejsbuk profil okačio sliku divlje mačke koju je ubio puškom.

Dok je kod mnogih ovakav čin izazvao bujicu negativnih komentara, neki od njegovih projatelja pohvalili su ovakav njegov poduhvat.

Na jedan od komentara izvesni Nikola je prokomentarisao:

"Divlji mačak spada u štetočine, tako da sam ja čist što se toga tiče, a vi građani ako niste znali sta je divljak dođite, pa se uverite..."

Šta vi mislite o ubijanju životinja i hvaljenju time na društvenim mrežama?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    22. decembar 2014 | 15:55

    I treba

  • lovac

    22. decembar 2014 | 16:28

    Svaka cast kolega! Zao mi je sto pojedinci ne razumeju sport(Lov) Za nekoga ovo izgleda strasno za nekoga Cool. Misljenja kao i uvek ima razni..

  • jezivo koliko smo ne inteligentni

    22. decembar 2014 | 17:07

    Vi sto se hvalite da ste "lovci" imate nula postovanja prema zivotinjama, a kamoli da znate da li lovite ugrozene vrste. Volela bih da vas malo love radi sporta da vidite kako je to. Ionako nas ima previse na planeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA