STIŽE PRAVA ZIMA U SRBIJU: Danas toplo, a evo kada ćemo se smrzavati na DEBELOM MINUSU i u SNEGU!

U Srbiji se danas tokom jutra mestimično očekuje slab mraz, a tokom dana sunčano i toplo vreme. Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Najniža temperatura od minus tri do šest, najviša od 10 do 18 stepeni

  • 3

U Srbiji se danas tokom jutra mestimično očekuje slab mraz, a tokom dana sunčano i toplo vreme, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Po kotlinama će biti kratkotrajne magle. Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Najniža temperatura od minus tri do šest, najviša od 10 do 18 stepeni.

U Beogradu će biti sunčano i relativno toplo vreme. Vetar slab, promenljivog smera. Najniža temperatura šest, najviša 15 stepeni.

U Srbiji će u četvrtak biti pretežno sunčano i toplo, u planinama sa snegom. U petak oblačno i hladnije, mestimično kiša i sneg. U subotu oblačno i hladno, mestimično sneg, uglavnom u centralnim i južnim krajevima.

Između petka i subote i u subotu stvaranje manjeg snežnog pokrivača i u nižim predelima. Od nedelje do srede oblačno, mestimičo kiša i sneg.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • #&#

    24. decembar 2014 | 10:00

    Немој само да путаре изненади снег у децембру :)

  • Danilo

    24. decembar 2014 | 11:51

    Secam se vaseg teksta kako ce za svetog nikolu da pada sneg, pa vidite dal cete da im verujete

  • Shonetip

    24. decembar 2014 | 11:30

    I bilo je vreme,jupi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA