MUŽ MI JE PEDOFIL, IMA TAJNU PORODICU I PET VERENICA: Stravično otkriće žene kojoj je suprug stalno govorio da radi za CIA (FOTO)

Kada je Meri Tarner Džonson (48) preko interneta upoznala Vilijema Džordana zaveli su je njegov dobar izgled i američki akcent. Nije ni sumnjala da ima još jednu suprugu i da je osuđeni pedofil

  • 2

Majka iz Edinburga, čiji muž nije provodio Božić sa porodicom, bila je užasnuta kada je otkrila da on ima tajnu porodicu, pet verenica, kao i da je osuđeni pedofil.

Kada je Meri Tarner Džonson (48) preko interneta upoznala Vilijema Džordana zaveli su je njegov dobar izgled i američki akcent. Tokom njihove šestogodišnje veze on je sa njom proveo samo dva Božića jer je morao da ih provodi sa još jednom ženom i pet verenica, od kojih su tri čak bile i trudne u isto vreme, piše Miror.

- Kada smo se upoznali novembra 2000. Vil mi je rekao da ima svoju IT konsalting firmu, što je značilo da je često na poslovnim putovanjima. Nisam imala razloga da sumnjam u njega. Ipak, vremenom je izneverio više puta, i to uvek u poslednjem trenutku - objašnjava Meri.

Kada je posumnjala da je vara, potražila je adresu njegove firme i došla do kuće po čijem dvorištu su bile razbacane dečije igračke.

- Kada sam ga pitala za to, on me je naterao da obećam da ću čuvati tajnu i objasnio mi da je tajni agent CIA-e, a da je žena koja živi u kući takođe agent i da postoji opasnost da ću im upropastiti zadatak. Delovalo mi je neverovatno, ali mi je tada pokazao svoj CIA login i dokumenta sa njihovim logom, i tako me ubedio da govori istinu - priča ona.

Meri, koja ima ćerku iz prethodnog braka, je posle dva meseca ostala u drugom stanju. Par je tada isplanirao venčanje, ali je Džordan, samo nedelju dana pre dogovorenog datuma, otkazao venčanje, tvrdeći da ima zadatak u Palestini. Iako nije bio prisutan kada im se rodila ćerka, Meri mu je oprostila jer ga je volela. Venčali su se aprila 2005. i dobili sina Aleksandra.

- Kada je zakasnio na naš medeni mesec, bilo mi je dosta svega i rekla sam da bira CIA ili ja. Odabrao je mene, i započeo svoj biznis, zaposlio radnicu Deniz i kupio "mercedes". Ali, ubrzo sam saznala da je sve laž i da smo u velikom dugu. Dala sam mu novac i jedva sam mogla da priuštim hranu za decu - kaže Meri.

Aprila 2006. dobila je užasan poziv od policije koja joj je otkrila istinu.

- Rekli su mi da je Vil veren sa svojom radnicom Deniz koja ga je prijavila policiji jer je njenom kreditnom karticom kupio "mercedes". Žena koju sam videla u kući koju sam posetila bila je njegova žena 16 godina, ne CIA agent kao što je tvrdio. Ceo život mi se srušio. Moj život sa Vilom bio je surova laž - priča Meri.

Saznala je da je Vil i seksualni prestupnik koji je proveo 13 godina u zatvoru zbog napada na 13-ogodišnju devojčicu. Pored još jedne žene i pet verenica, Vil je imao još devetoro dece.

Džordan je priznao krivicu na optužbe za bigamiju, prevaru i prikrivanje činjenice da je seksualni prestupnik. Osuđen je na pet godina zatvora.

Pre šest meseci, osam godina posle strašnog saznanja, Meri je kontaktirala još jedna Vilova verenica iz Amerike koja je tek tada saznala da je žrtva.

- Kada su ga pustili iz zatvora, ispričao joj je istu priču kao i meni i uzeo joj novac. Sada je optužen i u Americi. Nadam se da je to poslednji put da neko poveruje njegovim lažima - zaključuje Meri.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA