KO JE PLAĆAO, ISPAO JE BUDALA: RTS oprašta dug neplatišama?!

Glavni razlog za ovakvu odluku je činjenica da ogroman broj građana nije plaćao pretplatu, kao i da je ona ukinuta i biće ponovo uvedena tek od 2016. godine, do kada će se Javni servis finansirati iz budžeta

Izgleda da RTS neće sudski ili preko izvršitelja goniti one koji nisu plaćali TV pretplatu, osim u malom broju iznimnih slučajeva.

Glavni razlog za ovakvu odluku je činjenica da ogroman broj građana nije plaćao pretplatu kao i da je ona ukinuta i biće ponovo uvedena tek od 2016. godine do kada će se Javni servis finansirati iz budžeta, navode "Naše novine".

Iako je u nekoliko navrata prethodnih meseci bilo najavljivano da će Javni servis podneti veliki broj tužbi, to se neće desiti s obzirom na to da je RTS iz vrha države sugerisano da sve ostane kako jeste i da u doba kada Vlada smanjuje plate i penzije i sprovodi rigorozne mere štednje na svim nivoima, dodatno zavlačenje ruke u džepove građana ne bi bilo preporučljivo ni svrsishodno, pa makar se to odnosilo i na plaćanje neizmirenih obaveza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    25. decembar 2014 | 10:30

    Neka se finansiraju sami kao i sve televizije, a ne narod da ih finansira, nesposobnjakovici!!! Repriziraju sve jedno isto i jos hoce da im se placa, preko glave su mi vise serije "rekordne gledanosti", pa kad ih repriziraju 1000 puta sigurno su rekordne!!!

  • Kristijan

    25. decembar 2014 | 10:11

    Trazim refundiranje za sve ove godine sto sam placao!!!!nek mi odbiju od ostalih komunalija!!

  • Gavrica

    25. decembar 2014 | 10:22

    Molio bih SVE građane koji du ispali budale na čelu samnom da se organizujemo i uz pomoć advokata pokušamo naplatu ! Neću da budem budala !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA