Stefanović: Pretres stana Srbina koji je u Prištini uhapšen s 13 kg eksploziva!

- Ustupili smo sve podatke koje je Euleks od nas tražio, a koji su vezani za kretanje osumnjičenog. Izdat je i nalog za pretres njegovog stana, nakon čega ćemo videti da li možda postoji još relevantnih dokaza koji bi mogli da budu od koristi u istrazi - rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije

  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića izjavio je povodom današnjeg hapšenja državljanina Srbije sa eksplozivom u Prištini da MUP sarađuje sa Euleksom i da je izdat i nalog za pretres njegovo stana.

Ovo je Srbin koji je uhapšen u Prištini sa 13 kg eksploziva! (FOTO) (VIDEO)

Stefanović je u izjavi Tanjugu naznačio da MUP sarađuje sa Euleksom i da smo toj misiji ustupili sve podatke koje su od nas trazili, uključujući i o kretanju osumnjičenog.

- Ustupili smo sve podatke koje je Euleks od nas tražio, a koji su vezani za kretanje osumnjičenog. Izdat je i nalog za pretres njegovom stana, nakon čega ćemo videti da li možda postoji još relevantnih dokaza koji bi mogli da budu od koristi u istrazi - rekao je on.

Prema njegovim rečima, saradnju sa Euleksom će biti nastavljena do potpunog rasvetljavanja svih okolnosti u ovom slučaju.

Kosovski ministar policije Skender Hiseni saopštio je ranije da je u Prištini uhapšen Srbin S.G.(46) iz Beograda u čijem vozilu je pronađeno 13 kilograma eksploziva, a koji se, prema njegovim rečima, sumnjiči da je pripremao teroristički akt.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    26. decembar 2014 | 16:56

    Ako je jedan Srbin prljav i lud ne znaći da su svi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA