SRPSKA ELITNA PROSTITUTKA PROPEVALA: Otkriva imena svih pevačica, voditeljki i poznatih Srpkinja koje imaju seks za pare!

Kralj elitne prostitucije Mihajlo Maksimović olakšao posao inspektorima jer je dao adrese i telefone svih devojaka sa kojima je godinama sarađivao

  • 43

Mihajlo Maksimović (33) iz Šapca koji je pod istragom zbog sumnje da je organizovao mrežu devojaka koje su se bavile prostitucijom, na saslušanju u policiji odmah je priznao sve o poslu kojim se bavio, a potom je dao adrese i telefone devojaka s kojima je sarađivao.

Prema pisanju medija Mihajlo je radio sa sedam prostitutki, pet njih je uhapšeno ubrzo nakon njegovog hapšenja, dok su ostale još dve za koje se pretpostavlja da su u Bosni.

OTKRIVAMO: Ko je Mihajlo M, osumnjičeni makro elitnih prostitutki?

Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA

- Policiji bi trebalo dosta vremena da uđe u trag prostitutkama, međutim Mihajlo je odmah rekao inspektorima o kojim devojkama je reč, pa je njih pet odmah uhapšeno - rekao je izvor medija iz istrage i dodao da je Maksimović detaljno opisao kako je ušao u posao, navodeći da je bio klijent izvesne madam Jelene kod koje je upoznao jednu od devojaka Meri koja je rođena u Banjaluci. Kada je počela da radi za njega dao joj je ime Sanja, a ona je kasnije uvela u posao svoju prijateljicu Božanu, Plejboj zečicu koja je usluge naplaćivala 300 evra.

EKSKLUZIVNO: Ovo su imena svih elitnih prostitutki u Srbiji! Šokiraće vas ko je sve na listi! (FOTO) (VIDEO)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Inače, prema ranijem pisanju medija policija pregovara s jednom od devojaka koje su radile za Maksimovića da bude svedok-saradnik, a jedna od prostitutki koja je za njega radila opisala ga je kao brutalnog i surovog napominjući da ju je primoravao da za veče spava sa i s trojicom muškaraca.

OTKRIVAMO: Srpske VIP prostitutke nude usluge preko Fejsbuka! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    9. januar 2015 | 11:36

    Hajde imena da čujemo

  • Dr. Sci. Soc. Igor Petrović

    9. januar 2015 | 15:00

    I sad se svi čudite pa prostitucija u najvišim krugovima postoji zadnjih i narednih 5 hiljada godina

  • Cosak

    9. januar 2015 | 14:53

    Evo sad javljaju,sva imena ce obelodaniti tek 31 februara,tako da mole za strpljenje,moraju se prvo obelodaniti imena ljudi:koji nisu pokosili travu,koji nisu platili struju,koji su psovali ovakav sistem itd,to je prioritet nasega MUP-a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA