PA TI BUDI HEROJ: Spasao golu ženu iz ledene reke, a njega ostavili u vodi! (FOTO)

Kada ju je mladić izvukao na suvu i sigurnu površinu, svedoci ovog nemilog događaja su se okupili oko devojke i potpuno su zaboravili na muškarca koji je morao sam da pronađe način kako da izađe iz hladne reke

  • 9

U Kini trenutno ne postoji veći baksuz od muškarca koji je spasao jednu ženu iz ledene reke Nanjing u istočnom delu zemlje, u koju je ona prethodno skočila gola, jer njemu niko nije pritekao u pomoć.

Prolaznici koji su se zadesili u blizini reke u trenutku ove nemile scene ostali su u šoku kada su videli namere ove mlade žene koja je očigledno pokušala da izvrši samoubistvo, ali je samo jedan mladić bez razmišljanja skočio za njom kako bi je spasao.

Foto: weibo.com Foto: weibo.com

Međutim, kada je uspeo da privuče devojku obali i uz pomoć drugih ljudi da je izvuče na suvo, zadesio ga veliki je maler. On je ostao prepušten sam sebi, jer su se svi okupili oko žene, a na njega su potpuno zaboravili.

- Svi su se skupili oko gole devojke. Svi su je gledali, a niko nije dao ruku spasiocu da se izvuče iz ledene reke, a bilo je tako hladno - napisao je čovek koji je napravio ove fotografije i postavio ih na kinesku društvenu mrežu Wibo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    14. januar 2015 | 22:46

    Ceo život ovako kad god pomognem nekome ispadnem glup

  • Djina

    14. januar 2015 | 21:08

    Sto onda ovaj fotograf nije priskocio u pomoc, i spasao ga?

  • топлистанадреалиста

    14. januar 2015 | 23:30

    Xоће то кад спасаваш голу жену из воде...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA