HTEO ZA 40 DANA DA IZLEČI RAK: Našli ga mrtvog pored bočice kineskog leka?

Beživotno telo beogradskog brokera N. G. pronađeno je sredinom meseca u jednom iznajmljenom stanu u Novom Beogradu. Pored njega su policajci našli i ispražnjenu bočicu kineskog preparata koji se prevedeno na srpski zove "vino boga groma", a koji navodno leči rak

  • 8

Beživotno telo beogradskog brokera N. G. pronađeno je sredinom meseca u jednom iznajmljenom stanu u Novom Beogradu. Pored njega su policajci našli i ispražnjenu bočicu kineskog preparata koji se prevedeno na srpski zove "vino boga groma", a koji navodno leči rak.

- Nestanak čoveka početkom januara je beogradskoj policiji prijavila njegova rođena sestra. Rekla je da se danima nisu čuli ni videli i da ne zna gde bi mogao biti. Napomenula je i da je njen brat bolovao od raka, ali s obzirom na to da je tumor bio učauren, nije bilo potrebe za operacijom, već su lekari samo preporučili da se ta opaka bolest prati - objašnjava izvor blizak istrazi.

Beživotno telo pronašla je spremačica koja je jednom nedeljno održavala stan u kojem je nesrećni čovek živeo sam. Žena je odmah pozvala policiju, koja je obavila uviđaj, piše "Alo".

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Na telu N. G. nije bilo nikakvih vidljivih povreda, ali je pored tela bila nekakva bočica, te smo u prvi mah zaključili da se radi o smrti koja je nasilno izazvana. Telo je prevezeno na obdukciju na Vojnomedicinsku akademiju, a zatim je obaveštena njegova sestra jer drugih bliskih srodnika nije imao - objašnjava sagovornik.

Broker je navodno od neke žene kupio preparat za koji se priča da za 40 dana leči rak.

Rečeno mu je da je u narodu poznat kao "kineski otrov".

Ono što verovatno nije znao jeste kolika je dozvoljena dnevna doza te je uzeo više nego što treba - dodaje on.

Foto: Profimedia/Sciencephoto RM Foto: Profimedia/Sciencephoto RM

Kakvu reakciju je ovaj "lek" izazavao u organizmu i da li je samo to bilo dovoljno da prouzrokuje smrt, znaće se tek kada budu gotovi rezultati obdukcije.

U stručnom časopisu "Science Translation Medicine" objavljeno je da ova kineska biljka sadrži barem jedan jedinstveni sastojak koji je navodno u stanju da za 40 dana u potpunosti očisti organizam od raka, a to je zaključeno na osnovu eksperimenata sprovedenih na miševima.

Naučnici upozoravaju da ukoliko dođete do ove biljke lek ne pravite sami, jer može izazvati ozbiljne nus-pojave ukoliko se pažljivo ne izdvoji iz oljušćenog korena.

(Telegraf.rs / Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • desankamilic

    23. januar 2015 | 02:32

    Tuga,prosla sve faze trazenja leka kod najrodjenijih.To mi smrtnici necemo uspeti.Zasto,?Pa, zato sto farmakaceuskaska mafija ne zeli da imamo lek.

  • desankamilic

    23. januar 2015 | 01:42

    Muka ljude natera da sve pokusaju.U slicnoj situaciji sam bila.Moji najdrazi su nazalost otisli.I dalje verujem da lek za cakcer postoji,farmaceutskoj industriji to ne odgovara.

  • Marko

    23. januar 2015 | 07:31

    Draga redakcijo Molm VAS,kao majka, da stanete toj kineskoj medicini na kraj...jer iz lichnog iskustva VAM pishem....i epilepsiju tako leche za velike pare...tj obmanjuju nas roditelje....STOP KINESKOJ LAZNOJ MEDICINI SA KOJEKAKVIM TRAVAMA POMESHANIM SA HEMIJSKIM PREPARATIMA .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA