VUČIĆ: Kontraponuda od "Esmarka", sutra odluka o Železari!

U toku dana će privatizacioni savetnik izneti svoj stav o kontraponudi, a sutra ujutru će to učiniti i Komisija za strateško partnerstvo

  • 1

Premijer Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je danas da je Vlada Srbije kasno sinoć dobila kontraponudu "Esmarka", koja će danas biti razmotrena.

Vučić je novinarima u avionu na putu ka Skoplju, gde će danas biti održana zajednička sednica dve Vlade, rekao da će privatizacioni savetnik u toku dana izneti svoj stav o tome, a da će sutra ujutru to učiniti i Komisija za strateško partnerstvo.

Nakon toga će, prema njegovim rečima, bti održana sednica Vlade Srbije, nakon koje će se premijer obratiti novinarima.

Vučić je juče za RTS iz Zagreba rekao da je Srbija američkoj kompaniji "Esmark" dala svoj poslednji stav o praivatizaciji Železare Smederevo i da konačan odgovor očekuje do ujutru.

- To je stvar koje mene najviše zanima, najviše me opterećuje i u pauzama imao sam više konferencijskih razgovora sa Beogradom. Dali smo svoj poslednji stav i očekujemo do ujutru po našemn vremenu da dobijemo konačan odgovor - rekao je juče premijer.

On je poručio i da ne treba brinute, te da nije slučajno rekao da će Železara da zaživi.

- Nikada nisam optimista, jedino što znam je da ću se boriti do poslednje kapi znoja, dok mogu nešto da uradim, ali nisam slučajno rekao da će Železara da živi - poručio je Aleksandar Vučić.

(Telegraf.rs /Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA