NAKON SUMNJI ĐOKOVIĆA: Počela istraga o kartama za Dejvis kup

Biće saslušani svi koji su imali veze sa organizacijom i prodajom karata, najavio ministar Nebojša Stefanović

  • 5

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas Tanjugu da je policija započela detaljnu istragu u kojoj će biti saslušani svi koji su imali veze sa organizacijom i prodajom karata za Dejvis kup meč u Kraljevu između Srbije i Hrvatske.

- Nakon sumnji koje je izneo Novak Ðoković o postojanju neregularnosti prilikom prodaje karata za meč Dejvis kupa u Kraljevu, policija je započela detalnu istragu u kojoj će biti saslušani svi koji su imali veze sa organizacijom i prodajom karata. U najkraćem mogućem roku biće obavljene sve istražne radnje koje treba da utvrde da li je u ovom procesu bilo zloupotreba i kršenja zakona - rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, po pribavljanju svih informacija javnost će biti obaveštena o rezultatima istrage.

Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Đoković iznerviran zbog Dejvis Kupa: Krivično goniti sve koji su muljali sa kartama!

Predsednik Teniskog saveza Zapadne Srbije Predrag Petronijević saslušan je jutros u policiji zbog malverzacija sa ulaznicama za Dejvis kup meč između Srbije i Hrvatske u Kraljevu.

Petronijević je potvrdio Tanjugu da je dao izjavu u policiji, ali nije želeo da govori o optužbama i najavio da će sve da bude pojašnjeno u saopštenju Teniskog saveza Srbije tokom dana.

Foto: Promo Foto: Promo

Velika prašina podignuta je nakon što su ulaznice "rasprodate" za svega 13 minuta i veliki broj Kraljevčana, koji su skoro celu noć stajali u redu, ostali praznih ruku.

Nezadovoljstvo tom činjenicom po dolasku u Beograd izneo je i najbolji teniser sveta Novak Ðoković.

- Izuzetno sam razočaran. Da karte nestanu posle 13 minuta to je prosto nemoguće. Ustvari, moguće je ako pustite samo 50 kompleta u slobodnu prodaju, a pritom na internet sajtu, gde je pisalo da će takođe moći da se kupe, uopšte ni ne budu puštene. Na kraju je ispalo da je sve rasprodato, a prodaja nije ni počela. Jasno je da je tu neko učinio krivičnu radnju i neko za to mora apsolutno da odgovara - izjavio je Ðoković za "Blic".

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    2. mart 2015 | 14:21

    Angažovati policajce iz cele Srbije u civilu da tapkaroši ne prodaju ni jednu kartu a pred sam početak meča pustiti narod bez karte pa nek gleda ko hoće.

  • Milica

    2. mart 2015 | 14:22

    Bravo Nole, sirotinja hoce da navija.Svaka cast, sve je lepo rekao.

  • Marina

    2. mart 2015 | 14:03

    I ovo ce uspeti da uprljaju. Svuda zavlace svoje prljave prste. Posle ce neko drugi biti kriv Sto Novak Djokovic nece vise da igra za Srbiju. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA