ZAŠTO JE SATAROM ISKASAPILA NAJMILIJE: Mračne tajne glumice koja je ubila majku i babu

Borislav je zarađivao 30.000 mesečno i jedva su sastavljali kraj s krajem. Iako je bila u penziji, sve ih je izdržavala Ljilja, koja je Teodori pomagala i oko dece

  • 23

Glumica Mirjana Karanović, u čijoj klasi je s desetkom diplomirala Teodora Viktorović, otkrila je javnosti da je devojka koja je ubila na spavanju majku Ljiljanu i baku Ivanku imala mnogo problema.

Svoj doprinos rasvetlljavanju okolnosti u kojima se dogodila tragedija u centru Beograda, dao je i Teodorin teča, sestra njene bake, kao i prve komšije.

OLEŠILA SE, PA UZELA SATARU U RUKE: Teodora imala 3,7 promila alkohola kad je izmasakrirala majku i babu!

Rođena sestra Teodorine bake Ljubinka Đukić otkrila je da je porodica bila protiv Teodorine veze s Borislavom.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković, Facebook/TEODORAVIKTOROVI Foto: Tanjug/Dragan Stanković, Facebook/TEODORAVIKTOROVI

- Bugi, kako ga mi zovemo, nije za Teodorinu. Ona je ipak glumica, devojka iz umetničke porodice. Ipak, čini mi se da on nju iskreno voli - priča Teodorina baka Ljubinka.

Unuka slavnog glumca ubila majku i babu satarom?!

Komšije ove porodice iz Mileševske ulice navode da su Teodora i Borislav došli da žive s njenom majkom i bakom, i protiv bakinog protivljenja.

Ivankino negodovanje prestalo je nakon ubeđivanja Teodorine majke da osim nje nemaju nikoga na svetu. Pre toga, mladi par živeo je u iznajmljenom stanu, koji posle rođenja sina Petra nisu više mogli da plaćaju, zbog čega su se i doselili u Mileševsku.

SESTRA STARICE UBIJENE SATAROM: Teodora je obožavala baku, samo bi je drogirana ubila!

- Borislav je zarađivao 30.000 mesečno i jedva su sastavljali kraj s krajem. Iako je bila u penziji, sve ih je izdržavala Ljilja, koja je Teodori pomagala i oko dece. Borislav je takođe bio jako požrtvovan otac. Bio je oduvek ponosan na Teodoru i govorio da su deca lepa na nju - rekla je jedna od bliskih prijateljica Teodorine porodice.

Ona je navela da se njena majka nikada nije žalila na nju, iako joj je jednom rekla da su Teodoru, kao mladu devojku, poslali u Francusku, da je otrgnu od lošeg društva.

STALNO JE MRAČILA: Da li je zbog ovih Fejsbuk statusa satarom ubila majku i baku?

Teodora je do svađe sa svojom tetkom Oliverom Viktorović Đurašković redovno imala glumačke angažmane, ali su oni prestali zajedno s kontaktom s tetkinom porodicom.

UMESTO PO FILMOVIMA PAMTIĆE JE PO MASAKRU: Žena koja je ubila majku i baku bila glumica (VIDEO)

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čubura

    4. mart 2015 | 23:04

    Ovde dolazi ničim opravdana nabudženost. "Nije bio za Teodoru, ona ipak dolazi iz umetničke porodice". A zašto su joj se onda razveli majka i otac, oboje umetnici? To je poznata Beogradska nadmenost. Ko zna na koje načine su joj sve branili, ucenjivaliwda bude sa njim? A da li je ona bila za njega? Nikada se nisu pitali. Na kraju, ubica je umetnica, a ne on. Karanovićka je akcenat stavila na njen problem sa majkom, i to davno pre nego sto je sa njime. I porodica, familija umeju da daju doprinos tragedijama.

  • Ko

    4. mart 2015 | 23:04

    God ima 2 dece i muza,porodicu,taj nije siromasan...materijalno siromastvo ne moze da opravda ovaj zlocin...pre ce biti da su alkohol i droga uzrok...

  • Gradjanka

    4. mart 2015 | 23:29

    Moj brat zivi sa 40000 hiljada dinara, skoluje troje dece pa? Uvek srecni , veseli pozotivni...ah da najvaznije nisu Beogradjani i nisu iz umetnicke porodice....moreeee...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA