OVAKO SE RASTE U PRAVE LJUDE: Roditelji pažnja, ovo je važno za vaše mališane! (FOTO)

Besplatni časovi biće održavani u Dečjem kulturnom centru Beograd dva puta nedeljno, utorkom i petkom od 18.00 do 19.00 časova. U prisustvu vaspitača ili učitelja deca će imati priliku da stiču nova znanja, a svaki mesec biće posvećen novoj temi

  • 3

Udruženje za edukaciju "Volim prirodu" u saradnji sa Dečjim kulturnim centrom Beograd organizuje premijerno ekološki program za decu pod nazivom "Volim prirodu", u četvrtak, 12. marta u 12 časova.

Program je namenjen deci uzrasta od 4 do 10 godina, a cilj programa je da se kod dece razvija svest o važnosti prirode i odgovornom odnosu prema prirodnoj sredini i njenim resursima.

Besplatni časovi biće održavani u Dečjem kulturnom centru Beograd dva puta nedeljno, utorkom i petkom od 18.00 do 19.00 časova.

U prisustvu vaspitača ili učitelja deca će imati priliku da stiču nova znanja, a svaki mesec biće posvećen novoj temi (npr.biljni svet, životinjski svet, klima, klimatske promene...).

Foto: Promo / DKC Foto: Promo / DKC

Časovi se sastoje kako od teorijskog dela, tako i od dela koji se realizuje kroz kreativne radionice i eksperimente.

Svake subote, shodno obrađenim jedinicama organizovaće se celodnevna nastava u prirodi, od 10 do 18 časova sa paketom usluga (prevoz, obilasci, ručak, pratnja pedijatra, ulaznice...).

Deca putuju bez pratnje roditelja tako da je potrebno dati roditeljsku saglasnost. Ovaj deo programa se plaća i fakultativnog je karatera.

Foto: Promo / DKC Foto: Promo / DKC

Svi zainteresovani za pohađanje besplatnih časova neophodno je da se prijave putem sajta: www.volimprirodu.rs u odeljku PRIDRUŽI SE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA