ŠOKANTNA IZJAVA AMERIČKOG GENERALA: Pobiti toliko Rusa da ni Putin ne može da prikrije vojnike u mrtvačkim sanducima! (VIDEO)

- Jedini način da SAD mogu da imaju uticaj na razvoj situacije na istoku Ukrajine i preokrenu stvari jeste da počnu da ubijaju Ruse. Da ubiju toliko Rusa da čak ni Putinovi mediji ne mogu da prikriju povratak kući njihovih vojnika u mrtvačkim sanducima - rekao je vojn i analitičar Robert H. Skejls

  • 77

Vojni analitičar general-major Robert H. Skejls izjavio je da jedini način da se preokrene situacija na istoku Ukrajini, jeste da se počne sa ubijanjem Rusa.

Skejls je, odgovarajući na pitanje da li će imati efekat dolazak 3.000 američkih vojnika i vojne opreme na istok Evrope, istakao da to neće imati uticaj na situaciju u Ukrajini, prenosi Raša tudej.

- Mislim da taj potez neće imati efekta, gem, set i meč u Ukrajini. Jedini način da SAD mogu da imaju uticaj na razvoj situacije na istoku Ukrajine i preokrenu stvari jeste da počnu da ubijaju Ruse. Da ubiju toliko Rusa da čak ni Putinovi mediji ne mogu da prikriju povratak kući njihovih vojnika u mrtvačkim sanducima - rekao je Skejl gostujući na ''Foks njuzu''.

- S obzirom na količinu podrške koju smo pružili Ukrajincima da se suprotstave vojnicima, kojih ima oko 12.000, nažalost, teško da će doći do promene situacije u Ukrajini - objasnio je on.

 

(Telegraf.rs / Izvori: rt.com / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KGB

    11. mart 2015 | 19:10

    A ako Rusi budu ubijali toliko amera da ovi to neće moći prikrivati,šta će onda da bidne?

  • puste želje

    11. mart 2015 | 19:15

    Pazi ovog retardiranog,on bi da ubija Ruse.Pa nisu to Srbi pa da ih vi "heroji" Ameri "junački" bombardujete,Ruse kad taknete završili ste karijeru,jednom za svagda.

  • Milutun

    11. mart 2015 | 21:06

    E moj kauboju, nisu vam to indijanci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA