ULICA BRAĆE JERKOVIĆA KRITIČNA TAČKA: Na mestu gde je oteta dvogodišnja devojčica, sumnjivi likovi i ranije napadali decu!

U pasažu, nedaleko od mesta gde je mala M. P. danas oteta, više puta su se dešavale slične stvari

  • 3

Mesto na kom je danas dvoje rumunskih otmičara istrglo dvogodišnju M. P. njenoj majci iz ruku, a potom pobeglo sa devojčicom, u ovom kraju grada poznato je kao opasno.

SVEDOCI OTMICE: Čuli smo vrisak, a onda smo videli muškarca kako gura majku!

Za deo Ulice Braće Jerkovića kod broja 227, Beograđani koji ovde žive kažu da je moralo biti obezbeđeno, jer incidenti u kojima su žrtve bila deca, ovde nisu retkost.

VIDEO-SNIMAK OTMICE: Evo kako je kidnapovana devojčica (2) s Voždovca (VIDEO)

- Pre četiri godine, mojoj unuci, koja je tad imala devet, u pasažu blizu neke arapske škole, prišla je nepoznata žena koja joj je ponudila da joj drži časove engleskog, u njenoj kući. Nije bila nasilna, ali je probala da moju unuku ubedi da krene s njom, međutim, ona je vaspitana da ne razgovara sa nepoznatim ljudima  - priča Snežana Kovačević, baka devojčice koja je tada otrčala kući i odmah ispričala svojima šta joj se dogodilo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Snežana kaže da su njenu unuku roditelji dugo nakon tog događaja pratili do škole, ali napominje da je to možda bilo bezazčeno.

- Ne kažem da bi joj ona nešto loše uradila, ali nama je to prosto bilo čudno. Pošto je dala mojoj unuci broj telefona, pozvali smo tu ženu i rekli joj da ćemo pozvati policiju, ako se to još jednom dogodi.

Prema rečima stanovnika Ulice Braće Jerković, prolazak ovim krajem nije prijatan ni za mušku ni za žensku decu, jer je ova tačka udaljena od glavne ulice, a ulazi u zgade su prilično uvučeni.

- U trenutku otmice na ulici je bilo dvadesetak ljudi, i osim što se sve dogodilo u sred bela dana, niko nije očekivao tako nešto. To znači da je sve moguće, pa smo s razlogom zabrinuti - navode komšije Mašinih roditelja, koji su se ovde najverovatnije doselili skoro, budući da niko od onih s kojima smo razgovarali ne zna o kome se radi.

SREĆAN KRAJ DRAME S VOŽDOVCA: Ovo je mala Maša u naručju roditelja (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • suncica

    13. mart 2015 | 17:33

    uvek vera u boga,kod roditelja i svih gradana srbije,malo zlato je u roditeljskim nedrima,sa velikom opomenom za veliku brigu svih

  • mirka

    13. mart 2015 | 18:16

    mi majke sa malom deco moramo da idemo sa kolicima po sred ulice jer je ceo trotoar do semafora zauzeo gospodin koji drzi prodavnicu na samom uglu i od njegovih gajbica ne moze da se prodje tako ugrozavamo svoje i zivote svoje dece. a komunalna policija i pored brojnih prijava u ovom slucaju nikad nista nije uradila na sred raskrsnice objekat.

  • ivana

    13. mart 2015 | 21:06

    Bas u tom delu ulice i na gornjem parkingu skoro svakodnevno se diluju narkotici!Cesto se obijaju automobili i otimaju tasne! Misljenja sam da bi prisustvo milicije bilo neohodno i to 24/7!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA