IPAK JE BILO VIŠE OTMIČARA: Uhapšeno troje francuskih državljana zbog kidnapovanja devojčice!

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo trgovina ljudima uhapšeni su M. S. (1969), S. A. G (1965) i Š. E. K (1989)

  • 15

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je uhapsilo troje državljana Francuske zbog postojanja osnova sumnje da su danas u beogradskoj opštini Voždovac, u ulici Braće Jerković, oteli dvogodišnju devojčicu.

 

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo trgovina ljudima uhapšeni su M. S. (1969), S. A. G (1965) i Š. E. K (1989).

 

Uhapšeni francuski državljani su imali originalne francuske pasoše i od ranije su poznati francuskoj policiji, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović za RTS.

 

Pogledajte video-snimak hapšenja otmičara devojčice! (VIDEO)

 

Nakon sveobuhvatne i opsežne akcije pripadnika MUP-a osumnjičeni su uhapšeni oko 15 sati na području Sremske Mitrovice.

 

Ovo je Branko Sebastijan, otmičar male Maše! (VIDEO)

 

Foto: Telegraf, MUP Srbije, Ana Labović, Printskrin: N1

Foto: Telegraf, MUP Srbije, Ana Labović, Printskrin: N1

 

Devojčica je pronađena bez povreda i vraćena roditeljima, a osumnjičeni će biti privedeni uz krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navedeno je u saopštenju.

 

ULICA BRAĆE JERKOVIĆA KRITIČNA TAČKA: Na mestu gde je oteta mala Maša, sumnjivi likovi i ranije napadali decu!

 

Brzom i efikasnom akcijom policije devojčica, koja je danas oteta na Voždovcu, je spasena i otmičari su uhapšeni, izjavio je ranije danas ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

 

OVO SU OTMIČARI DEVOJČICE U CENTRU BEOGRADA: Pogledajte kako su ih uhapsili! (FOTO)

 

Foto: MUP Srbije

Foto: MUP Srbije

 

- Imali smo monstruozno delo na Voždovcu, dvogodišnje dete oteto je i istrgnuto iz ruku majke. Policija je odmah krenula u poteru, imali smo dobre informacije i brzo smo reagovali, saobraćajna policija je uočila vozilo na auto putu i odmah su angažovani presretač i helikopterska jedinica - rekao je Stefanović.

 

Ministar je objasnio da je presretač sustigao vozilo i da je policija privela i uhapsila otmičare, a da je, na sreću, dete nepovređeno.

 

GDE MI JE DETE? Otac otete devojčice u očaju čekao vesti o njoj!

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    13. mart 2015 | 18:43

    Sada pravosudje da pokaze za sta sluzi i da ne bude nikakvih olaksavajucih okolnosti. Iskren da budem, u zivotu nisam ovako bio uznemiren, ovo je gore od terorizma. Nadam se da ovaj bezumni cin nece ostaviti posledice na maloga andjela.

  • Djuro

    13. mart 2015 | 19:15

    Bar 10 godina zatvora , koliko su samo smarali za onog Tatona , toliko o bontonu drzavljana Evropske unije

  • Срб-Р. Српска

    13. mart 2015 | 20:49

    Хоће ли сад Француска да тражи строге казне кад су у питању њихови држављани, као што су сви у глас тражили високе казне за наше држављане?!(случај Татон)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA