Stefanović sasvim slučajno učestovao u poteri za devojčicom! (VIDEO)

Stefanović je, kako se navodi, bio u poseti Nacionalnoj vozačkoj akademiji u selu Subotište između Beograda i Sremske Mitrovice, a kad je policija dobila informaciju da su otimičari probili naplatnu rampu kod Šimanovca, ministrova pratnja se uključila u poteru

  • 2

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović učestovao je juče igrom slučaja u poteri za devojčicom koja je kidnapovana u naselju Braće Jerković u Beogradu.

Stefanović je, kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, bio u poseti Nacionalnoj vozačkoj akademiji u selu Subotište između Beograda i Sremske Mitrovice, a kad je policija dobila informaciju da su otimičari probili naplatnu rampu kod Šimanovca, ministrova pratnja se uključila u poteru.

DEVOJČICU OTELA ORGANIZOVANA MAFIJA: Hteli da je prodaju u inostranstvu!

Presretači i članovi Uprave kriminalističke policije otmičare su brzo locirali i uhapsili.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Dvogodišnja devojčica koja je oteta juče oko 13 časova u beogradskom naselju Braća Jerković, pronađena je nakon dva sata policijske potere, a otmičari su uhvaćeni.

Ovo je Mišel Branko Sebastijan, otmičar male devojčice! (VIDEO)

Prema navodima B92, bilo je troje otmičara, dve žene i muškarac, koji su već imali spreman pasoš za devojčicu.

Oni su kolima pokušali da probiju naplatnu rampu "Šimanovci" na auto-putu ka Šidu, a policija ih je stigla 40-ak kilometara dalje gde im je preprečila put.

VIDEO-SNIMAK OTMICE: Evo kako je kidnapovana devojčica (2) s Voždovca! (VIDEO)

Foto: Printskrin / YouTube / TelegrafTV Foto: Printskrin / YouTube / TelegrafTV

- Imali smo monstruozno delo na Voždovcu, dvogodišnje dete oteto je i istrgnuto iz ruku majke. Policija je odmah krenula u poteru, imali smo dobre informacije i brzo smo reagovali, saobraćajna policija je uočila vozilo na auto putu i odmah su angažovani presretač i helikopterska jedinica- rekao je Stefanović.

Ministar je objasnio da je presretač sustigao vozilo i da je policija privela i uhapsila otmičare, a da je, na sreću, dete nepovređeno.

Govoreći o uhapšenim otmičarima, Stefanović je naveo da policija za sada ima samo podatke iz njihovih pasoša i da se utvrđuje da li su te isprave verodostojne ili su falsifikovane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA