IŠČUPAO INFUZIJU, PA NASRNUO NA LEKARE: Incident u Hitnoj pomoći u Novom Pazaru!

- Dežurni lekar je pregledao pacijenta i prepisao infuzionu terapiju. Tokom primanja infuzije, pacijent je bez ikakvog povoda iščupao braunilu, ustao i fizički nasrnuo na dežurnu ekipu hitne službe - rekla je lekarka Elvira Lukač

  • 3

Novopazarska policija odredila je zadržavanje do 48 sati za dva muškarca zbog sumnje da su rano jutros u Hitnoj pomoći u tom gradu nasrnuli na dežurnu ekupu i rušili inventar u ordinaciji.

Lekar u Hitnoj službi u Novom Pazaru Elvira Lukač rekla je Tanjugu da je jutros oko četiri sata nekoliko momaka u alkoholisanom stanju došlo u Hitnu službu i dovelo druga da mu se ukaže pomoć.

- Dežurni lekar je pregledao pacijenta i prepisao infuzionu terapiju. Tokom primanja infuzije, pacijent je bez ikakvog povoda iščupao braunilu, ustao i fizički nasrnuo na dežurnu ekipu Hitne službe - rekla je ona.

Kako je dodala, pratioci pacijenta su istovremeno nasrnuli na dežurnu ekipu i počeli da ruše inventar u ordinaciji, a ekipa MUP-a je brzo intervenisala.

- Krajnje je vreme da se stane na put ovako vandalskom ponašanju, koje je sve učestalije - zaključila je Lukač.

Portparolka Policijske uprave u Novom Pazaru Bedrija Mujović navela je da su pripadnici MUP jutros, uz odobrenje nadležnog tužioca, doneli rešenje o zadržavanju do 48 sati za dva lica.

Kako je dodala, njima je određeno zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ika

    11. april 2015 | 15:45

    Ljudi iz beograda nisu svesni koliko su nasd zdravstvene ustanove i ozbiljne i koliko nasi lekari kako tako rade svoj posao... U unutrasnjosti je haooos, narocito na krajnjem jugu srbije, gde se svi albanci sa kosova pregledaju u vranju i surdulici a nase ljude niko ni ne pogleda...

  • Deen

    11. april 2015 | 18:04

    Bez razloga nije 100%! Opste poznato je stanje u zdravstvenom centru u NP

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA