JEZIVA PRIČA MOMKA KOJI JE KUPIO SEKSUALNU ROBINJU: Spustio sam joj cenu sa 400 na 100 evra, da bih je SPASIO MUKA!

- Svidela mi se, želeo sam da je zaštitim. Dao sam mu 100 evra i laptop kao garanciju. U oktobru 2013. Anđelu sam odveo kod sestre u Beograd i slučaj prijavio policiji - priča mladić koji je "kupio" Anđelu S. (22) koju je bila "seksualna robinja"

  • 11

Nikola Ralev (31) iz Banatskog Novog Sela tvrdi da je 100 evra i laptop dao kako bi spasao Anđelu S. (22) od Saše B. (41) iz Kačareva, koji je uhapšen zbog sumnje da je devojku seksualno eksploatisao više meseci.

Ralev za Novosti objašnjava da je Anđelu upoznao u avgustu 2013. u kafiću i da mu je ona nakon mesec dana priznala da je Saša drži protiv njene volje u svojoj kući i da je podvodi.

JEZIVO: Prodavao "seksualnu robinju" za laptop i 100 evra?

- Saša ju je primorao da to radi iskoristivši to što je ona, dok se zabavljala s njegovim sinom, nekim ljudima ostala dužna 10.000 dinara. Zbog toga je počeo da joj nalazi mušterije, s kojima je morala da bude dva do tri puta nedeljno - kaže Ralev.

MONSTRUM IZ PANČEVA: Mesecima iznajmljivao devojku silovateljima, a zatim je prodao!

On dodaje da je iz ljubavi želeo je da je odvede da živi kod njega, međutim, Saša mu je tražio 300-400 evra.

- Svidela mi se, želeo sam da je zaštitim. Nisam imao toliko, dao sam mu 100 evra i laptop kao garanciju. U oktobru 2013. Anđelu sam odveo kod sestre u Beograd i slučaj prijavio policiji - izjavio je Ralev.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Torima

    17. april 2015 | 08:15

    Koja glupost. Zasto si morao bilo sta da mu dajes da bi je zastitio? Obratis se policiji i lepo ugovoris sastanak sa njim i kod razmene ga oni lepo uhapse i to je to...

  • Ivan

    17. april 2015 | 09:09

    Svaka ti čast, ljudino. Devojci zelim svu sreću u životu i da koliko je moguće zaboravi na zla nedela tog monstruma. A njemu ne želim ništa jer se NEKO od gore stara da svako dobije po zasluzi.

  • kamy

    17. april 2015 | 12:01

    Ne razumem ove kriticare,momak je uradio nesto humano i normalno. Zar u Srbiji imamo takav odnos prema dobrim delima?Svaka cast!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA