UPOZNAO SAM ISUSA: Neverovatna priča tinejdžera koji je bio mrtav čitavih 20 minuta (VIDEO)

Tinejdžer se jednog dana prilikom trčanja osetio malaksalo i jako loše, pa je pao u nesvest. Čak 20 minuta je bio u nesvesti i bez kiseonika, a nakon što se probudio izjavio je nešto poprilično šokantno

  • 23

Zak Klements (17) je tinejdžer i student iz Amerike koji je igrao fudbal za školu i bio u savršenom zdravstvenom stanju ili je barem tako mislio. Međutim, jednog dana, on je kolabirao. Doživeo je kliničku smrt i, kako navodi, video Isusa!

Ova mačka je bila mrtva i krvava. A onda su svi počeli da joj se SMEJU! I VI ĆETE (FOTO)

Jednog dana se prilikom trčanja osetio malaksalo i jako loše, pa je pao u nesvest. Čak 20 minuta on je bio u nesvesti i bez kiseonika, a nakon što se probudio izjavio je nešto poprilično šokantno.

Naime, on je video Isusa! 

- Video sam čoveka koji mnogo liči na Isusa Hrista, stavio je ruku na moje rame i rekao da će sve biti u redu - rekao je Zak.

U tom trenutku se probudio, a doktori su ostali u čudu. Ovu situaciju je teško objasniti jer su oni bili spremni da konstatuju smrt s obzirom na to da nije bilo nijedne životne funkcije, sve dok se nije naprasno probudio.

Majka i otac su rešili da veruju u Zakovu priču pa svakodnevno zahvaljuju Bogu što im je "vratio" dete, a ljudima širom sveta i dalje nije jasno šta se zapravo dogodilo ovom 17-godišnjaku.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    25. maj 2015 | 12:39

    Na hiljade ovakvih slucajeva. Bog postoji. Ja verujem jer me to osecanje prati od moje pete godine. Samo nisam znala kako da sebi objasnim. Izbegavala sam da verujem sa bih pratila masu i bila kao ostali. Ali sada znam. Bog postoji.

  • malecka

    25. maj 2015 | 12:21

    Isus je snama svima volim te Isuse i Marijo <3

  • Srle

    25. maj 2015 | 13:31

    Mali je upravu 100%.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA