GLADAN SAM, JEDEM TRAVU VEĆ DVA DANA: Ovako dečak (5) preživljava brutalni rat u Siriji! (VIDEO)

Pretpostavlja se da je ovaj snimak zabeležen na zapadu Sirije, u Alepu, gradu koji je nakon izbijanja sukoba 2012. godine podeljen između provladinih i pobunjeničkih snaga

  • 32

Strahote rata u Siriji dokazuje ovaj potresni video snimak malog sirijskog dečaka koji objašnjava da dva dana jede samo travu zbog nestašice hrane.

SADA DRŽE POLA SIRIJE: Islamska država gazi sve pred sobom, Palmira je sad skroz njihova! (FOTO) (VIDEO)

Na snimku koji je potresao svet vidi se dečak star oko 5 godina ispred tamne sobe sa kamenim zidovim. Prljav i preplašen, dečak je potvrdio da je gladan, a na pitanje snimatelja, koliko dugo nije okusio hranu, dečak tiho odgovara: "Dva dana".

On zatim snimatelju kaže da očajnički želi da okusi malo hleba, koji "nije jeo dugo vremena" i dodaje da sada jedu samo travu.

Pretpostavlja se da je ovaj snimak zabeležen na zapadu Sirije, u Alepu, gradu koji je nakon izbijanja sukoba 2012. godine podeljen između provladinih i pobunjeničkih snaga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZA ZEMUNAC

    27. maj 2015 | 22:06

    JOJ GOSPODE.

  • Andjelija

    27. maj 2015 | 22:57

    Gde su UN? DA LI JE MOGUCE DA VEC NEKOLIKO GODINA KOLIKO SUKOB TRAJE NIKO NE REAGUJE , NE SPASAVA BAR DECU,ZENE , STARE. ZAR OVO NIJE GENOCID? NE ZNA SE KOJIMA JE GORE . ONIMA KOJI SU USPELI DA POBEGNU U SUSEDNE ZEMLJE I ZIVE KAO PROSJACI, ILI ONI U IZBEGLICKIM LOGORIMA. UBIJAJU , BEZ MILOSTI.SAMO PRE NEKI DAN 400 NEVINIH JE SRADALO . MEDJU NJIMA I VELIKI BROJ DECE! DOKLE?! IMA LI NEKOG DA SE SMILUJE I PREKINE OVAJ PAKAO?!

  • Jelena

    27. maj 2015 | 22:48

    Nadam se da ce ovaj snimak da otvori oci svima onima koji su negativno komentarisali jadne azilanete koji, eto, smrde, pa nisu pozeljni cak ni u nasim autobusima u tranzitu ka zemljama EU. Mi, Srbi, koji smo imali toliko ratova i muka moramo imati vise obzira i razumevanja. Zivot je jedan, svi bi trebalo pomoci. Ova zemlja pripada svima i granice ne bi trebalo da postoje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA