ONESVEŠĆENI DEČAK (14) PLUTAO U MORU: Vikao je da se DAVI, drugi mislili da se samo ŠALI!

Dečak je bio na plaži sa prijateljima kada je započela čitava drama. Posle 7 sati borbe lekara, proglašena je njegova smrt

  • 2

Na plaži Ćuskijaš u Pridrazi, mestu koje se nalazi u okrugu Zadar, u sredu je pronađeno telo deteta (14). Nesrećni dečak je plutao onesvešćen u vodi. 

PRONAĐEN TREĆI LEŠ U IBRU: Posle 18 dana traganja, izvučeno telo maloletnika! (FOTO)

- Nažalost, bio je u vrlo teškom stanju, došlo je do otkazivanja vitalnih organa, bubrega i respiratornog sistema. U ponoć i pet minuta proglašena je smrt, rekao je za HRT dr Robert Karlo.

Vozilom Hitne pomoći dete je prevezeno u Opštu bolnicu Zadar. Lekari su se borili za njegov život čak 7 sati, kada se bitka tragično okončala.

- Nesrećni učenik osmog razreda je plivao i nedugo nakon toga je počeo da viče da se davi. Ostali su mislili da je samo šala ali kad su shvatili da ga zaista nema, nastala je drama! Našli su ga i nakon 10 minuta izvukli van. Stigli su radnici Hitne pomoći i nesrećno dete, bez svesti, odvezli u Opštu bolnicu Zadar - javio je čitalac lokalnim medijima.

Kako pišu tamošnji portali, dečak je bio na plaži sa prijateljima.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24sta.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA