Evo zbog čega je Stefanov brat izmislio priču o otmici!

- Uroš je rekao da je tog popodneva čuvao ovce, a onda je jedno jagnje krenulo ka reci Karaš. Stefan je krenuo za jagnjetom da ga spasi, ali se okliznuo i upao u reku. Uroš je pokušao da ga spasi brata, ali nije uspeo - objasnila je sestra Svetlana

  • 20

Danas je sahrana malom Stefanu Iliću (12) koji je pronađen mrtav u kanalu reke Karaš, a obdukcija je pokazala da je smrt nastupila kao posledica davljenja. Ono o čemu se još polemiše jeste razlog zbog kojeg je njegov brat, Uroš I. (9) izmislio celu priču o otmici. U celu priču se "umešala" polusestra nastradalog dečaka i ispričala je da je mali Uroš izmislio celu priču o otmici, jer se bojao reakcije oca.

OVAKO JE STEFANOV BRAT OBMANUO CELU SRBIJU: Pogledajte šta je rekao posle "otmice" (VIDEO)

Ona je rekla da ju je Uroš odveo na mesto gde je Stefan upao u reku.

- Uroš je rekao da je tog popodneva čuvao ovce, a onda je jedno jagnje krenulo ka reci Karaš. Stefan je krenuo za jagnjetom da ga spasi, ali se okliznuo i upao u reku. Uroš je pokušao da ga spasi brata, ali nije uspeo - objasnila je Svetlana za ''Večernje novosti''.

MAMA, BACILI SU STEFANA U KANAL: Dramatičan snimak kad porodica saznaje da je nesrećni dečak mrtav! (VIDEO)

Svetlana je ispričala da je Uroš potrčao kući, ali je onda na putu ka domu stvarno video crni automobil, i tada mu je sinula ideja da izmisli priču o ljudima koji su navodno oteli njegovog brata. Uroš je to uradio jer se bojao oca, koji je navodno vrlo strog.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    16. jun 2015 | 19:23

    Mislim sa se ovde prava istina nikada saznati nece. Sam Bog zna sta se ovde desilo. Stefane pocivaj u miru.

  • beogradjanin

    16. jun 2015 | 22:27

    Nisam verovao koliko u našoj jadnoj zemlji živi neobrazovanog, nepismenog i glupog sveta... Ovi komentari, nepismenost i ljudska glupost su prevazišli sve. Koji su to ljudi, koji ovako komentarišu. Pogledajte te jadne, napaćene ljude stotinak kilometara od kvazimetropole, splavova, rialitija i drugih gluposti. Ovi ljudi su toliko siromašni da još uvek pastiri čuvaju ovce za bedne nadnice a jadna deca sama čame i bore se da prežive. A vi raspravljate o Bogu, o kalendarima, postovima a uglavnom ste nepismeni... Žalosno i strašno!

  • Wilson

    16. jun 2015 | 19:46

    Bojao se oca, a on navodno glava kuce?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA