SLIKA O KOJOJ PRIČA CEO REGION: Maturanti pozirali sa zastavama Hrvatske i Srbije! (FOTO)

Ova fotografija iz Drvara izazvala je pravu lavinu komentara na društvenim mrežama

  • 68

Fotografija koja je obišla je region i masovno se šeruje na društvenim mrežamana prikazuje maturante iz Drvara poziraju sa zastavama Hrvatske i Srbije.

 

Fotografija je zaradila brojne pohvale, kritike, i pokrenula brojne rasprave.

 

Uz komentare tipa: "Malo bratstva i jedinstva", "Oni vraćaju veru u nove generacije", "Bravo, deco" i slično, brojni korisnici na Fejsbuku primetili su i to da nema zastave Bosne i Hercegovine.

 

Maturanti koji poziraju su srednjoškolci iz Drvara, generacija 2014/2015., i to učenici iz Ekonomske škole, smer trgovac, konobari i iz Gimnazije, opšti smer.

 

"Jedna lasta ne čini proleće. Ali samo napred", zaključio je jedan od komentatora.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stiffmeister

    19. jun 2015 | 19:44

    Jasenovac, oluj... pametnom dovoljno. Plus u Drvaru zivi 80% srba... pa gde su srbi vecina uvek je bilo mesta za sve jer smo gospoda. Daj tako neku sliku u gradu gde hrvati cine vecinu od 80-90%

  • Pavle Šumadinac

    19. jun 2015 | 19:47

    BRAVO KLINCI...POKAŽITE MATORIM ZADRIBANDAMA KAKO TREBA...I SVE... NEMORATE NI DA SE VOLITE PRETERANO ALI ŽIVITE KOREKTNO SA KOMŠIJAMA IONAKO SU NAM VEĆINU STVARI ZAKUVALI SA STRANE PO KO ZNA KOJI PUT... HVALA BOGU DA NEŠTO VIDIMO I POZITIVNO IZ REGIONA... HVALA VAM MOMCI I DEVOJKE DA STE ŽIVI I ZDRAVI...!

  • TT

    19. jun 2015 | 20:08

    Na tome prostoru oduvek su živeli Srbi a u njihovom prvom susedstvu Hrvati. I valja im i dalje tako živeti i osloniti se jedni na druge jer ne mare puno za njih ni Beograd, ni Zagreb, ni Sarajevo, ni Banja Luka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA