MOJ MIĆA JE PREDOSETIO DA ĆE UMRETI, A ONDA JE ZGAŽEN KAO PAS: Ispovest žene kojoj je mučki pregažen muž!

Kako kaže Stanka Đokić, Osman Zolotić je predosetio svoju smrt, jer je neko izvesno vreme pričao kako će umreti, pa ju je čak i molio da mu obilazi grob i sahrani ga

  • 0

Juče je uhapšen Denis Č. (26) iz Kikinde, zbog sumnje da je u petak na pešačkom prelazu u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, automobilom "golf 3" usmrtio Osmana Zolotića (65).

STRAVIČNA SMRT U ZEMUNU: Pešaka udario jedan automobil, pa ga pregazio drugi! Vozač u bekstvu!

Prema pisanju pojedinih medija, za Denisom Č. je već bila raspisana poternica zbog droge, a policija ga je pronašla dok se krio u stanu njegove majke u Zemunu.

"DALA SAM MU KOLA, A ON UBIO ČOVEKA": Ispovest devojke osumnjičenog za jezivu nesreću!

On je automobil pozajmio od devojke Irene R., koja je nakon nesreće prijavila krađu kola, ali je kasnije priznala da je njen dečko vozio "golf 3".

Vest o njegovom hapšenju je obradovala Osmanovog sina, Dejana Zolotića.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

- Drago mi je što je ubica uhapšen, ali ništa ne može da mi nadoknadi gubitak oca. Moj Mića je mogao da živi još 20 godina, a to što je ovaj monstrum uradio, nije samo bezobrazno i bahato, nego i bolesno - rekao je on za Informer.

Osman je živeo sam, ali je svoje vreme najčešće provodio sa Stankom Đokić, s kojom je sedam godina bio u vezi.

- U petak oko 21.30 sati smo se poslednji put čuli. Rekao je da dolazi kod mene. Kada sam videla da ne dolazi, pozvala sam ga oko 10 sati nekoliko puta, ali se nije javljao - ispričala je ona drhtavim glasom i dodala da živi nedaleko od mesta tragedije.

Kako kaže, policija ju je iste večeri pozvala i saopštila joj ružne vesti.

- Komšija mi je sutradan rekao da je moj Mića prelazio uicu kada su ga udarila kola. Prepoznao ga je po torbi - rekla je Stanka objašnjavajući da se Osman razveo pre 27 godina, a da su se njih dvoje nedavno vratili iz Grčke.

Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina

- Vodio me je na odmor i lepo smo se proveli. Nisam ni slutila da će nam to biti poslednje putovanje. Pre dva meseca je otišao u penziju i tek je dobio prvu, a do tada smo se snalazili kako smo umeli. Prodavao je cigarete u Prvomajskoj, bio je tamo kada je krenuo kod mene - pričala je Stanka dok je držala zajedničku fotografiju u rukama.

- Mnogo smo se voleli - rekla je ova nesrećna žena koja je slomljena od tuge, pokazala da na poleđini fotografije piše "Stanki, voljenoj ženi. Tvoj Mićko".

Inače, kako kaže Đokićeva, Osman je predosetio svoju smrt. Do pre nedelju dana ju je molio da obilazi njegov grob.

- Rekao mi je: "Stano, dođi nekad na moj grob, obiđi me, molim te. Ti znaš da ja tebe volim." U jednom trenutku mi je rekao da ga ja sahranim kad dođe vreme, ali sam mu rekla da ima sina i da ja nemam šta da tražim tu.

Još na moru je počeo da priča kako će uskoro umreti. To je Stanku nateralo da mu pogleda u šolju, i videla je da će se nešto loše dogoditi, ali nije smela da mu ispriča zbog crnih misli koje su mu se motale po glavi.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA