PIPKAO SAM DEVOJČICU, NE ZNAM ŠTA MI JE BILO: Osumnjičeni priznao da je seksualno zlostavljao devojčicu u Žarkovu!

- Dirao sam tu devojčicu po butinama i polnom organu, ali ne znam kako mi se to dogodilo. Ne znam ni zašto sam to uradio - rekao je osumjičeni Milan G. na saslušanju

  • 22

Milan G. (70) koji je dodirivao devojčicu iz komšiluka u Žarkovu policiji je ispričao da ne zna šta mu je bilo da to uradi.

 

- Pipkao sam tu devojčicu iz komšiluka, ali ne znam kako je došlo do toga. Ne znam šta mi bi - rekao je Miln G. policajcima nakon što je uhapšen u beogradskom naselju Žarkovo, prenosi "Informer".

 

PEDOFILSKI HOROR U ŽARKOVU: Deda (70) namamio devojčicu (10) u stan, pa je seksualno zlostavljao!

 

On je u svoj stan namamio desetogodišnju devojčicu i seksualno je zlostavljao.

 

On je nakon privođenja i zaplakao u policijskoj stanici i ukratko ispričao šta se dogodilo.

 

Foto: Profimedia/Alamy

Foto: Profimedia/Alamy

 

- Dirao sam tu devojčicu po butinama i polnom organu, ali ne znam kako mi se to dogodilo. Ne znam ni zašto sam to uradio. Ne znam šta mi bi. Ja nisam takav - rekao je on na saslušanju.

 

Ovaj incidnt se dogodio u nedelju oko 20.30 ispred zgrade u kojoj Milan stanuje sa suprugom.

 

- Uvek je bio pažljiv prema deci i ona su ga volela. Već duže vreme svraćaju kod njega i zajedno gledaju televiziju i igraju se. On im daje slatkiše, donosi im vodu. Nikad se niko nije žalio na njega. Zato je sve ovo za nas još veći šok - kaže jedna komšinica osumnjičenog Milana čija se šerka igrala sa napadnutom devojkom.

 

Ona kaže da su se te večeri deca igrala ispred Milanove garaže, kada je počela serija na RTS "Selo gori, a baba se češlja".

 

Foto: Profimedia/Alamy

Foto: Profimedia/Alamy

 

- Napadnuta devojčica nam je ispričala kako im je Milan u jednom trenutku predložio da se klade u 100 dinara da li će neki kidnaperi u seriji oteti dete i ona je pristala. Kako je ranije već gledao seriju, sigurno je namerno izgubio opkladu - rekla je ona.

 

Nakon završetka epizode, devojčica mu je rekla da želi svojih 100 dinara.

 

- Milan joj je rekao da nema kod sebe i pozvao ju je da pođe s njim do njegovog stana na prvom spratu kako bi joj dao novac. Naivna devojčica je pošla sa njim. Ušli su u stan i on je zaključao vrata. Bio je mrak i nije upalio svetlo. Prišao joj je i rekao - Mogu li da te pipnem za pi*kicu, a onda je spustio  rukku na njene butine i polni organ. Devojčica je briznula u plač, a on se trgao i pustio je - nastavlja priču komšinica.

 

Uplašena devojčica je odmah otišla kući i sve ispričala ujaku i majci koji su odmah otišli kod Milana G.

 

Foto: Profimedia/Alamy

Foto: Profimedia/Alamy

 

- I ja sam bila prisutna tad. Milan je prvo sve negirao i tvrdio da je dete sve izmislilo. Ali, kada samo ga pritisnuli, sve je priznao. Onda smo pozvali policiju. I moje dete je od tada preplašeno, ne sme da izađe iz kuće - kaže ona.

 

S druge strane, ima i onih koji odbacuju mogućnost da je Milan G. napastvovao devojčicu kritikujući roditelje što decu puštaju na ulicu do kasno u noć.

 

- Milan je gospodin za kog nikad niko nije imao ružnu reč. Pa, on je tu decu gledao kao svoju. Davao im je slatkiše, hranio ih i zabavljao. On ima dvoje dece iz prvog braka i unučiće. Druga žena mu je u banji i ne znam da li uopšte zna šta se dešava - rekao je jedan komšija za "Informer".

 

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo ja

    7. jul 2015 | 00:45

    Zar roditelji nisu ti koji bi trebali da nauce svoje dete da ne veruje strancima...ok.komsiluk..reci dobar dan dobro vece..iz pristojnosti..ali kakav je to nacin ulaziti u stan sa starijim covekom....nikako ne branim tog coveka..osudjujem svaki napad na dete..drustvo je otislo tamo gde ne treba ceo sistem je tamo gde ne treba...i sama sam roditelj dvoje dece..ne znam sta bi mu uradila da se to desilo mom detetu..cuvajte svoju decu i pricajte sa njima...

  • Vis

    7. jul 2015 | 11:03

    Sad matori neka tebe ispipkaju drugi zatvorenici

  • Анти Антифа

    7. jul 2015 | 08:40

    Мислим да је требао да скупи 20 евра за проститку.Не делује ми као болесни педофил.После овога најбоље да се одсели

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA