BOLJE DA SAM MRTVA NEGO ŠTO SAM TE OSRAMOTILA: Potresne reči devojčice silovane u Ubu!

- Tog dana je za slavlje kupila lepu košulju i umesto da mi se vrati kući s osmehom na licu, pronašla sam je u bolnici. Kad su je tamo doveli bila je izubijana, bez donjeg veša, bosa, prašnjava a kosa joj je bila puna trave - priča majka silovane devojčice Žaklina K.

  • 91

Maloletna devojčica K. S. (17) prijavila je da su je silovala dva maloletnika N. B. (17) i I. M. (17) posle proslave rođendana u jednom kafiću na Ubu.

Maloletnici osumnjičeni da su silovali devojčicu, pušteni na slobodu! (FOTO)

Očajna majka silovane devojčice Žaklina K. kaže da se njena ćerka mnogo radovala proslavi rođendana njene drugarice.

Pojavila se prašnjava, izgrebana i uplakana i rekla da su je SILOVALI! Maloletnici razdevičili vršnjakinju?

- Da je sreće pa da nikad tamo nije otišla. Tog dana je za slavlje kupila lepu košulju i umesto da mi se vrati kući s osmehom na licu, pronašla sam je u bolnici. Kad su je tamo doveli bila je izubijana, bez donjeg veša, bosa, prašnjava a kosa joj je bila puna trave. Dočekala me je rečima: "Bolje da sam mrtva nego što sam te ovako osramotila". Ne mogu da joj objasnim da ona ni za šta nije kriva - priča majka.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

SRPSKI HOROR: Maloletnici silovali devojčicu u garaži?

Lekari su na pregledu konstatovali da je tokom zlostavljanja izgubila nevinost.

- Rekla mi je da se te večeri jedino seća da je popila četiri vinjaka, iako nikad nije probala alkohol pre toga. Posle toga joj je bilo muka. N. B. koga je te noći upoznala, ponudio se da je izvede napolje na vazduh. Pošto je povraćala, odveo ju je na parking preko puta, a tu su je silovali. Sumnjam da joj je nešto ubačeno u piće jer se dva dana nakon silovanja skoro uopšte nije budila u valjevskoj bolnici - kaže zabrinuta majka.

Foto-ilustracija: European Parliament Foto-ilustracija: European Parliament

Devojčica je vrlo dobar đak tehničke škole i već pet godina trenira kik boks.

- Upropastili su je, teraću ih na sudu, ako treba, do poslednjeg dana. Nemam para za advokata, bez posla sam, zarađujem nadničarenjem, ali obraz imam i isteraću ovo do kraja. Čula sam da su njihovi roditelji imućni, a ja sam samo nadničarka, ali poštena, neću se zaustaviti dok oni koji su povredili moje dete ne budu kažnjeni - poručila je majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Splinter

    25. jul 2015 | 07:57

    Da je moje dete ta dvojica bi bili vec 2 metra pod zemljom...

  • bosko

    25. jul 2015 | 07:47

    Zalosno i sramno. Drzavo pokazi koliko vredis a sto se tih mondtruma tice dajte ih meni na jedno sat vremena nikad vise nebi ni mrava zgazili pozz i brz oporavak djevojci a majci puno uspjeha

  • Marija P. BG

    25. jul 2015 | 18:28

    Devojčice, nemoj da se stidiš na tuđ red. Nisi ti njih silovala, već oni tebe. Manijaci siluju, oni ne umeju, neće da budu ljudi. Mi žene, devojke, devojčice, pa čak i starice smo njihove mete, 24h, pijane, trezne, na ulici, u svojoj kući, u mraku, na svetlu. Manijaci siluju svuda, svakoga, u svako vreme...pa čak i dečake. Ne stidi se, na njihov red. Budi jaka, oporavi se. Ti ćeš opet biti ti, dobra devojčica, oni će zauvek ostati SILOVATELJI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA