OVAKO SE VOLI SRBIJA: Amerikanac nam objasnio ono što sami ne vidimo!

Od 13. avgusta pa sve do 3. septembra beogradska publika imaće priliku da poseti humanitarnu izložbu pod nazivom "Srpska balkanska lepota iz perspektive jednog Amerikanca", koja će se održati u Etnografskom muzeju Beograda

  • 1

Krajem ovog leta, prestonicu će posetiti američki umetnik Vesli Čenel, koji će predstaviti svoj šestogodišnji projekat inspirisan lepotama naše zemlje.

Ovaj Amerikanac koji obožava Srbe je našao u džepu 100 dinara, a onda je nastalo nešto što će vas rasplakati! (FOTO) (VIDEO)

Naime, od 13. avgusta pa sve do 3. septembra beogradska publika imaće priliku da poseti humanitarnu izložbu pod nazivom "Srpska balkanska lepota iz perspektive jednog Amerikanca", koja će se održati u Etnografskom muzeju Beograda, uz podršku Gradske opštine Stari grad.

Biće izloženo 28 slika u formi fotografija umetnika koji ne krije svoju ljubav i naklonost prema našoj zemlji.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Otvaranje izložbe koje je zakazano za 13. avgust u 20 časova, kao i celokupno trajanje izložbe biće besplatnog karaktera, što daruju organizatori ovog projekta: Udruženje Krugovi umetnosti, EUS Srbija, Etnografski muzej Beograda, zajedno sa umetnikom Veslejom Čanelom.

Sve od prikupljenog prihoda putem prodaje slika i putem donacija biće prosleđeno deci sa invaliditetom, Udruženju građana "Evo ruka", kako bi obezbedili prostor za svakodnevni boravak i specijalan rad sa decom posebnih potreba.

Pozivaju se zainteresovani da posete izložbu i da budu deo svečanog otvaranja 13. avgusta u 20 časova.

Pomozimo zajedno deci sa invaliditetom podržavajući umetnost!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Napokon dobre vesti!

    6. avgust 2015 | 19:24

    Malo je takvih koji nas razumeju,ali nadam da ce ih u buducnosti biti sve vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA