(ODBROJAVANJE UŽIVO) TOMISLAVA ĆE DŽIHADISTI UBITI U 17.35 SATI: Njegova supruga Nataša MOLI ZA POMOĆ (FOTO)

- Tomislavova supruga Nataša se nijedne sekunde nije dvoumila da li će krenuti u "opasnu zonu". Tomo joj je sve u životu, on i deca, naravno. U ovom očaju je izgubila sedam kilograma, a deci sada brinemo mi - rekao je jedan rođak

Egipatski džihadisti Islamske države su pre nekoliko dana oteli Tomislava Salopeka iz Hrvatske i prete da će ga ubiti ukoliko egipatske vlasti ne oslobode uhapšene muslimanke. Zabrinuta supruga je rešila da krene put Kaira kako bi spasla svog supurga, a cela porodica otetog muškarca je još uvek u strahu!

PORODICA OTETOG HRVATA U ŠOKU: Nema dobrih vesti, svi su zabrinuti! (VIDEO)

- Molim ljude koji su oteli mog sina da ga puste da se vrati svojoj porodici. Jedini razlog zbog kojeg je on otišao u vašu zemlju bio je da zaradi hleb za svoju porodicu - rekao je Zlatko Salopek, otac otetog Tomislava.

OVO JE TOMISLAV, ČOVEK KOME ĆE ISLAMSKA DRŽAVA ODRUBITI GLAVU: Evo šta može da ga spase smrti! (VIDEO)

Odbrojavanje je dosad moglo da se prati OVDE, gde su islamisti postavili štopericu na kojoj se vidi kako vreme ističe nesrećnom čoveku, međutim, taj link je suspendovan.

- Zahvaljujem francuskim vlastima na svemu što su do sada uradile i molim ih da sarađuju sa egipatskim, kako bi spasili mog sina - rekao je Zlatko.

Tomislavova supruga Nataša je u pratnji tajnog agenta i sa sestrom Zdenkom otputovala u Zagreb kako bi se sa ministrom spoljnih i evropskih poslova Vesnom Pusić dogovorile o putu u Kairo, s obzirom na to da treba odobrenje za sletanje.

Foto: Facebook Foto: Facebook

OVOG HRVATA ĆE UBITI ZA 48 SATI: Uznemirujući poziv u pomoć čoveka kog su oteli džihadisti! (VIDEO)

Inače, Tomislavova kompanija u kojoj radi izrazila je neslaganje zbog toga što su njegova žena i njena sestra otputovale u Kairo. Oni tvrde da je ovde u pitanju kriminalna banda dečaka od 15 godina koji žele da otkupe njegovu glavu u zamenu za novac iz kompanije.

Foto: Facebook Foto: Facebook

U KAIRU OTET HRVAT: Izvukli ga iz automobila dok je išao na posao!

- Tomislavova supruga Nataša se nijedne sekunde nije dvoumila da li će krenuti u "opasnu zonu". Tomo joj je sve u životu, on i deca, naravno. U ovom očaju je izgubila sedam kilograma, a o deci sada brinemo mi. Nema dana da je nije nazvao neko iz Tomislavove firme - rekao je jedan rođak.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Patriota

    7. avgust 2015 | 11:56

    Veoma mi je zao ovog nevinog coveka. Da li g-do iz lijepe vase se setite nekog zaklanog Srbina kako su njihove porodice molile,a viste bestijalno ubijalu i juce to ubijanje slavili. Sta mislite da ubiju ovog nesretnog coveka a onda da slave. Gde ce vam dusa. Voleo bih da ga spasu nasi ljudi,nase diplomate ako mogu.

  • Lado

    7. avgust 2015 | 13:14

    Molim se za tebe iako su tvoji juce slavili i pevali...znamo vec sta. Nadam se da ces uskoro zagrliti svoje.najmilije.

  • Krajisnik

    7. avgust 2015 | 14:20

    Nek pošalju ove slavljene borce Oluje,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA