TOPLOTNI UDAR U SRBIJI: Danas preko 37 stepeni, a evo gde će IPAK biti KIŠE!

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme sa slabim vetrom, promenljivog smera i najvišom temperaturom vazduha oko 35 stepeni

  • 1

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom od 32 do 35 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Sutra posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, na krajnjem jugozapadu Srbije očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Najniža temperatura vazduha kretaće se od 10 do 18 stepeni, na području Beograda oko 22 stepena, a vetar će biti slab, promenljivog smera.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme sa slabim vetrom, promenljivog smera i najvišom temperaturom vazduha oko 35 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 18. avgusta, biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme sa najvišom temperaturom vazduha od 33 do 37 stepeni.

Od subote u planinskim predelima, a u nedelju i početkom naredne semice i u ostalim krajevima, očekuje se lokalna pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grofica

    11. avgust 2015 | 11:17

    Biko je i preko 40,ali ziva u termometru kod nas nije prelazila 39

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA