KAKO SAM UHVATIO FANTOMA SA ZVEZDARE: Ispovest hrabrog inspektora Radomira!

- Iskočio sam iz zasede koju smo postavili u Ustaničkoj ulici i počeo da trčim za razbojnikom, kog smo nazvali Fantom. S leđa je napadao Beograđanke i kidao im narukvice, lančiće, otimao torbe, a neke je čak i pretukao - prepričava inspektor Radomir Stević

  • 4

Inspektor PS Zvezdara Radomir Stević, uhapsio je lopova koji je napadao i tukao žene, i ispričao za Alo! kako je "došao glave" Fantomu.

- Iskočio sam iz zasede koju smo postavili u Ustaničkoj ulici i počeo da trčim za razbojnikom, kog smo nazvali Fantom. S leđa je napadao Beograđanke i kidao im narukvice, lančiće, otimao torbe, a neke je čak i pretukao. Iako je trčao veoma brzo, moje kolege su ga usmerile tako da nije bilo šanse da mi pobegne - prepričava inspektor Policijske stanice Zvezdara Radomir Stević akciju hapšenja S. M. (20), koji je mesecima sejao strah među Beograđankama.

- Dva i po meseca smo zajedno s voždovačkom i vračarskom policijom pokušavali da otkrijemo Fantoma, koji je dvadesetak puta napao žene. Problem je bilo to što je uvek prilazio s leđa i što je birao mesta na kojima nema kamera. Međutim, klasičnim radom, mi to zovemo stara škola, a podrazumeva i dobijanje informacija od saradnika, uspeli smo da složimo kockice i uhapsimo ga - objašnjava Stević.

On je kao još jedan problem kad je reč o otkrivanju ovog razbojnika naveo i to što on nije prodavao ukradeni nakit nego je imao svog čoveka za to.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Tek kada smo locirali preprodavca, dobili smo validne dokaze. Postavili smo zasedu i čekali. Kada smo ga uhapsili, samo je rekao: "OK. Znam zašto ste me jurili, sarađivaću."

Istraga se odvija sada svojim tokom, otkrivaju se nova dela, ali o tome ne mogu da pričam - uz osmeh kaže Stević i navodi da zaslugu u ovom hapšenju imaju i policajci iz stanica Voždovac, Vračar i Stari grad.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бајкер

    4. septembar 2015 | 11:38

    Свака част мајсторе. :)

  • Goca

    4. septembar 2015 | 11:34

    Ja pomisli priča iz 80' kad smo išli da gledamo tu ludu vožnju i fantoma na Slaviji .

  • Maestro

    4. septembar 2015 | 13:42

    Hrabro i profesionalno. Bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA