AMERIKANCI REAGOVALI NA PRESUDU ZA PALJENJE AMBASADE 2008. GODINE: Detaljno istražiti sve činjenice, očekujemo da će pravda biti zadovoljena

"Mi poštujemo vladavinu prava u Srbiji. Koliko smo upoznati, dodatna istraga ovog slučaja je u toku", poručili su iz Ambasade SAD

  • 23

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu reagovala je na presudu u slučaju paljenja zgrade ambasade SAD 2008. godine, posle mitinga "Kosovo je Srbija".

Podsetimo, presudom Višeg suda u Beogradu odlučeno je da devetorica optuženih budu osuđena na uslovne zatvorske kazne, od pet do 10 meseci, dok su dvojica optuženih oslobođena.

USLOVNE KAZNE ZA PALJENJE AMERIČKE AMBASADE: Osuđeni dobili od pet do deset meseci

Ambasada SAD je ovako reagovala na presudu:

"Ambasada Sjedinjenih država je upoznata sa presudom koju je doneo Viši sud u Beogradu. Mi poštujemo vladavinu prava u Srbiji. Koliko smo upoznati, dodatna istraga ovog slučaja je u toku. Ponavljamo naš poziv da se detaljno istraže sve činjenice i očekujemo da će pravda biti zadovoljena."

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • posteni

    10. septembar 2015 | 10:16

    Ostavite vi nasu srpsku decu na miru,to je najmanje sto su zasluzili u ovom haosu! Mi smo vama mnogo gore stvari oprostili!

  • Stefan

    10. septembar 2015 | 10:29

    Zavodite pravdu u svojoj kuci!

  • Srpska

    10. septembar 2015 | 12:33

    Oni nas BOMBARDUJU a mi sutimo!! Kad cemo da progovorimo i mi, a ne da sutimo postidjeno kao da smo mi sami sebe bombardovali a be SAD I NATO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA