ZLOTVOR MI JE KLAO SINA NA MOJE OČI: Jeziv krik majke koja je gledala kako joj sin UMIRE U MUKAMA!

- Moj Milija je zapomagao i vrištao, krv je šikljala po travi dok ga je brat Aleksandar ubadao bajonetom - kaže Branka Andrić (50) majka ubijenog Milije iz zaseoka Otes kod Novog Pazara kojeg je ubio brat od strica Aleksandar Andrić

  • 21

Aleksandar Andrić iz zaseoka Otes kod Novog Pazara ubio je brata od strica Miliju Andrića. Majka nastradalog mladića bila je svedok pogibije svog sina, a kako kaže videla je svojim očima kako joj ubijaju sina.

NE DAJ ME, MAJKO, UBI ME OVAJ ZLOTVOR: Ovo su poslednje reči mladića iz Novog Pazara koga je ubio brat! (FOTO)

- Ne daj me majko, ubi me ovaj zlotvor - zavapio je moj sin dok ga je bajonetom ubadao brat od strica Aleksandar Andrić (24), obučen u četničku uniformu, priseća se stravičnog zločina, kroz suze majka ubijenog Milije Branka Andrić (50) koja je bila očevidac ovog zločina.

UBIO BRATA BAJONETOM JER NIJE HTEO DA GA ODVEZE: Ranije pucao u kuće rođaka i pokazivao spisak ljudi koje će ubiti! (FOTO)

Foto: Facebook/milija.andric Foto: Facebook/milija.andric

- Moj Milija je zapomagao i vrištao, krv je šikljala po travi dok ga je brat Aleksandar ubadao bajonetom - kaže Branka i dodaje da tog kobnog dana ništa nije slutilo na tragediju.

– Milija je sav krvav ležao na zemlji, a Aleksandar ga je i dalje ubadao. Moj sin je samo uspeo da mi kaže – Ne daj me, majko, ubi me ovaj zlotvor. Vrištala sam, moju kuknjavu su čuli suprug Dragojlo i drugi sin Andrija, koji su nešto radili oko kamiona. Tad je ubica ušao u kola i udaljio se, a mi smo pokušali da spasavamo Miliju, nažalost, nije mu bilo spasa.

Foto: Facebook/aleksandar.andric.37454 Foto: Facebook/aleksandar.andric.37454

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    16. septembar 2015 | 11:18

    Nedo Bog nikome, u tom momentu se covek paralizuje i ne zna sta da radi, to je majka. Ali da su brat ili otac bili blize pa odmah noz u ruke da ga saseku ko biljku. Zub za zub, oko za oko. Kakav sud, kakav zatvor. Taj sljam ce kad-tad izaci, a on iz groba nikad.

  • Marina <3

    16. septembar 2015 | 12:08

    Da sam njenom mestu uzela bih ciglu i u glavu a ne gledala kako ga on ubada i ubada i cekala da sedne u kola i ode!

  • Mare Srbija

    16. septembar 2015 | 10:35

    Tako i sa njim uraditi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA