Srpskoj voditeljki u Hrvatskoj izbušili gume šrafcigerom! (FOTO)

Tokom pauze u Rijeci njoj je grupa mladića izbušila šrafcigerom gume na automobilu

  • 36

U jeku carinskog rata koji traje već nekoliko dana, naši ljudi osim čekanja na graničnim prelazima sa Hrvatskom doživljavaju i druge neprijatnosti. Najnovija se desila našoj poznatoj voditeljki Suzani Trninić. 

KRAJ CARINSKOG RATA? Hrvatski premijer razmišlja da ukine mere danas ili sutra

Ona je, naime, na putu za Rovinj doživela veliku neprijatnost.

KOLAPS NA NIČIJOJ ZEMLJI: Hrvati puštaju kamione ka Srbiji, mi ih vraćamo, a oni im ne daju da se vrate!

Na granici sa Hrvatskom nije bilo većeg zadržavanja i Suzana Trninić, Marko Cvetković, Sanja Čudanov i Mirjana Vladisavljević su pomislili da će brzo stići u Rovinj, u kojem se održava "Vikend Media Festival".

Tokom pauze u Rijeci njima je grupa mladića izbušila šrafcigerom gume na automobilu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon ovog incidenta bili su prinuđeni da zamene gume i tek onda su nastavili put u Rovinj.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LIvan

    25. septembar 2015 | 18:52

    Ja sam hrvat zivim u Beogradu 35 godina kada procitam tako nesto stvarno me sramota,na more od 1990 g nisam isao vec pravac Grcka.Kada se setim 1985 u firmi gde sam radio,kolege se salile i vicu meni ujo,ujka ja njima de si cedo,takva sala a sada bi se naljutio da mi to netko kaze,stvrno me sramota sta pojedini hrvati rade,ma molim vas lepo usao u bus i odvaja ljude sa srpskim pasosem zgrozio sam se i molim u moje ime izvinite ako mozete.

  • brana

    25. septembar 2015 | 17:34

    Isao mnogo puta,radio u hr firmi i putovao sluzb.kolima sa BG tablama.Nikad nisam imao problema jer nigde nisam ni stajao,auto putem 200 tamo pravac firma nema problema.Prvi put sam otisao u centar ZG-a na pice sa ortakom i kad sam se vratio retrovizori izvaljeni,kola izgrebana.Kako je vec bilo predvece polako su izlazili smekeri purgeri sa bembarama najcesce i pocinje blicanje sviranje uletanje i slicno seljacenje.Bolelo me uvo jer su kola gazde hrvata i sve sto naprave njima napravili su svom zemljaku a sve zbog BG tabli.Shvatite,ne trebate tamo ici ako ne morate,treba ih ignorisati u ostaviti da puknu od mrznje,zavisti i kompleksa nize vrednosti.Nikada ali bas nikada ni za 1000 godina nece prestati da nas mrze.

  • W211

    25. septembar 2015 | 17:13

    Jadni su

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA