DOZIVALA POGINULE KOLEGE: Preživela jer je ispala iz automobila!

Radnici BIA krenuli su na berbu grožđa, pa završili pod velikim šleperom. Za Skrobonju, Milosavljevića i Jovića nije bilo spasa

  • 23

- Pokušao sam da izbegnem direktan sudar, ali kao da su se nekako podvukli pod kamion - kaže za “Novosti” S. T. iz Prijepolja, vozač kamiona, još uvek u ozbiljnom šoku posle stravične nesreće.

NOVI DETALJI TRAGEDIJE KOD KRUŠEVCA: Četiri žrtve saobraćajne nesreće bile zaposlene u BIA!

Vozaču kamiona je uzet uzorak krvi rade analize, a srećom prošao je samo sa lakšim povredama.

Nesreća se dogodila kod Kruševca u subotu oko 10.45 kada je “fijat punto” beogradske registracije direktno naleteo na teretno vozilo u suprotnoj traci dok je pokušavao da pretekne vozilo iz Kruševca.

Poginuli su putnici iz automobila Gorica Jović (42), Dragana Skrobonja (41) i Dušan Milosavljević (45), a teško je povređena Jelena Ilić (34) - svi zaposleni u Bezbednosno-informativnoj ageniciji (BIA), koji su u privatnoj režiji krenuli na “Župsku berbu”, manifestaciju u Aleksandrovcu.

Foto-ilustracija: Tanjug/AP/Boris Grdanoski Foto-ilustracija: Tanjug/AP/Boris Grdanoski

- Kamion se donekle i zaglavio u bočnu bankinu, skrenuo je udesno, a iza teretnjaka u kome je bila smeštena drvna građa - pelet ostalo je na desetine metara slomljene ili ulubljene zaštitne ograde - komentarisali su očevici.

Kako su rekli, prizor je bio jeziv, smrskani delovi automobila su bili svuda po putu.

Vatrogasci su tek nakon sečenja karoserije na “fijatu” uspeli da dođu do žrtava, a jedinu putnicu koja je preživela, spasilo je to što je u trenutku udesa bila na zadnjem sedištu auta i što je ispala iz njega.

Foto-ilustracija: Tanjug/AP/Boris Grdanoski Foto-ilustracija: Tanjug/AP/Boris Grdanoski

Ona je bila svesna i sve vreme je dozivala svoje prijatelje koji su poginuli. U nesreći je zadobila povrede glave, karlice i grudnog koša i odmah je otpremljena na lečenje u Beograd.

Inače, na putu ka Jasičkom mostu i na severnoj zaobilaznici se relativno brzo vozi, a ni preticanja nisu retkost.

Kod čitlučke crkvice gde se odigrala tragedije u sudaru “fijata” i teretnjaka, tragovi nesreće bili svuda vidljivi: delovi razbijenog automobila, donje maske i branika kamiona bili su svuda po magistrali.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    28. septembar 2015 | 00:39

    Uvek isti problem, prebrza voznja. U Bosni su potavljene kamere za uslikavanje prekoracenja brzine. Ima li izgleda da se ikad kod nas to postavi, ili ce ljudi i dalje da ginu kao na ratistu?

  • iki

    28. septembar 2015 | 07:13

    U srbiji ne postoji kultura voznje svi hoce da prodju uvlace se niko nece nikoga da propusti bas kao volovi pretice se u ostrim krivinama pod punom linijom svi besni a i auto skole nerade profesionalno bas sam to neko vreme pratio prave opasne greske koje se na zapadu kaznjavaju kod nas je haos a svi misle da dobro voze i da su u pravu kada dodjete u Bg kao da ste u Istambulu ili u indiji

  • Toce

    28. septembar 2015 | 08:21

    Da je bila vezana i ona bi poginula...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA