MALA MOJA, TI U PLAVOJ BLUZI, DOĐI BLIŽE, PA MI SE...: Ovim stihom je Branimir uvredio policajku, a sad mora skupo da plati!

- Zapevao sam: ''Mala moja, ti u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se naguzi...'' Što je u pesmi, to se pevati sme, lud bi bio ko bi zamerio - rekao je Čolaković

  • 5
Foto: Facebook/Branimir Čolaković Foto: Facebook/Branimir Čolaković

Slavonac Branimir Čolaković (24) mogao bi da plati kaznu od 650 evra zbog jednog stiha pesme. On je tokom manifestacije "Leto valpovačko" pevao popularne bećarce, pesme koje uglavom imaju seksualnu konotaciju, što se nikako nije dopalo policajki koja je obezbeđivala skup.

RUKE GORE! Šta biste uradili da vam dođe ovakva policajka? (FOTO) (VIDEO)

Policajki je zasmetao stih: ''Mala moja, ti u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se naguzi", kako se pretpostavlja. Čolaković kaže da je šokiran onim što mu se desilo.

- Kao i uvek, sa članovima HKUD-a "Valpovo 1905." kretao sam se u povorci, u kojoj su se pevali bećarci. Zapevao sam: ''Mala moja, ti u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se naguzi...'' Što je u pesmi, to se pevati sme, lud bi bio ko bi zamerio - rekao je Čolaković.

Policija ga sumnjiči da je prekršio Zakon o ravnopravnosti polova, a predviđena kazna je 5.000 kuna, što je nešto više od 650 evra.

Šokirao se kada mu je na kućnu adresu stigla prijava, a dodaje da mu ni na kraj pameti nije bilo da će reči bećarca nekoga povrediti. Čolaković je istakao da je njegova optužnica možda i jedina takva jer se bećarci pevaju dugo, ali da nikada nije čuo da su reči nekoga naljutile.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs/ Izvor:glas-slavonije.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA