O OVIM LOPOVIMA PRIČA CELA SRBIJA: Opljačkali biblioteku, pa sve vratili i napisali "Žao mi je, nikad više"! (FOTO)

Ova nesvakidašnja krađa nikom nije jasna, jer ne postoje tragovi obijanja ni odeljka za decu ni odrasle, a niko nije ni primetio u prvom trenutku da se desila krađa

  • 10

Nepoznata lica ukrala su iz Narodne biblioteke "Rade Drainac" u Prokuplju 14 ukoričenih stripova i laptop, ali su posle manje od 24 sata upakovano vratila sve ukradeno sa porukom "Žao mi je, nikad više!"

PA OVO JE URNEBESNO! Lopov joj je ukrao torbu, a ona je njemu ukrala nešto mnogo, mnogo vrednije

Ova nesvakidašnja krađa nikom nije jasna, jer ne postoje tragovi obijanja ni odeljka za decu ni odrasle, a niko nije ni primetio u prvom trenutku da se desila krađa.

- Došao sam na posao nešto pre sedam ujutu i primetio kraj zaključane kapije lepo upakovan paket. Uneo sam ga unutra, jer sam mislio da je neko iz Pošte ostavio paket, pošto je na njemu pisalo da je za Biblioteku. Tek kada su ga nadležni otvorili, videli smo u njemu stripove i laptop. Na vrhu je stajala na papiru napisana poruka "Žao mi je nikad više!" - rekao je pomoćni radnik u prokupačkoj Biblioteci Velibor Dramićanin.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pretpostavka je da je neko maloletno lice uzelo stripove i laptop, ali se verovatno pod nagovorom roditelja predomislilo. Ova zaista neobična krađa izazvala je niz šala u Biblioteci, pa direktor Biblioteke Dragan Barjaktarević poziva savesnog lopova da se slobodno javi.

- Poklonićemo mu knjigu, jer je pokazao koliko mu one znače, a istovremeno je pravi savesni građanin, jer se ipak predomislio - kaže Barjaktarević.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zanimljivo je i što je Biblioteka smeštena u podrumu zgrade prokupačkog Suda, koja ima čuvare, ali niko nije primetio lopove!

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA