FILMSKO HAPŠENJE U BEOGRADU: Poreska inspektorka "pala" dok je uzimala mito! (VIDEO)

Primopredaja novca je izvršena u večernjim časovima, 21. oktobra, u jednoj ulici u Zemunu

  • 12

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su K. M, poreskog inspektora Ministarstva finansija – Poreske uprave, Regionalnog odeljenja Beograd, filijala Novi Beograd 1, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo primanje mita.

 

Sumnja se da je krivično delo izvršila tako što je prilikom terenske kontrole jedne firme sa sedištem u Novom Beogradu, sprovedene od 13. do 16. oktobra ove godine, u svojstvu službenog lica Poreske uprave Ministarstva finansija, u svojim službenim prostorijama od faktičkog vlasnika tražila 1.000 evra kako ne bi izrekla odgovarajuće sankcije za uočene nepravilnosti u poslovanju firme koje je pritom unela u Zapisnik o izvršenoj kontroli.

 

Prilikom kontrole u kafiću i autoperionici, u vlasništvu ove firme, zatečena su dva radnika sa kojima nije bio zaključen ugovor o radnom angažovanju, niti su prijavljeni nadležnoj organizaciji obaveznog socijalnog osiguranja.

 

Primopredaja novca je izvršena u večernjim časovima, 21. oktobra, u jednoj ulici u Zemunu.

 

Pogledajte video:

 

 

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BG

    22. oktobar 2015 | 12:49

    Sve je to u redu sto je uhapsena i treba tako ,a sta cemo sa vlasnikom koji se ne spominje u celoj prici,koji drzi nezaposlene radnike verovatno za 20tak hiljada dinara ! Njemu treba zatvoriti lokal !!!!

  • Nenad

    22. oktobar 2015 | 11:18

    Kad bi se tako ophodili prema svakom sprovodiocu zakona, i svakome na koga se zakon odnosi.. Ali svakog!

  • Luna

    22. oktobar 2015 | 12:20

    Covek se bruka za sicu. Zbog 1000eu izgubila ugled, posao i zaglavila bajbuk. Koja grabljivica. Problem je sto ova nije jedina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA