SRPSKI KOŠARKAŠ UBODEN NOŽEM U PREDELU SRCA: Ponoćna drama na Kalemegdanu!

Košarkaš KK Beko Tomo Ćulafić (19) je prevezen u Urgentni centar, jedan od napadača je uhvaćen na aerodromu

  • 8

Tomo Ćulafić (19) je u noći između subote i nedelje na Kalemegdanu nožem uboden u blizini srca, a u ovom incidentu su navodno učestvovala četiri državljana SAD, objavili su beogradski mediji.

SRPSKI OBRAČUN: Upucao trojicu, jer nije hteo da prihvati da je FAJRONT!

Košarkaš KK Beko je prevezen u Urgentni centar, a navodno zbog pokušaja ubistva L. S. (18), jedan od napadača, je zadržan u pritvoru.

MIGRANT IZBODEN U CENTRU BEOGRADA: Sevali noževi u kafiću! (FOTO)

Prema rečima Tominog oca Srete, mladić je s drugarima šetao, pa su naišli na šest Amerikanaca koji su ih pitali da li imaju marihuanu.

- Naš Tomo je zakleti protivnih droga, rekao im je da nemaju, a verovatno i da se sklone. Amerikanci su onda počeli da ih provociraju i nastala je tuča, tokom koje su oni potegli nož - rekao je on za beogradske medije.

Navodno, nesrećni mladić nije ni primetio da je uboden, već je to shvatio tek kada je video krv na svom džemperu, a Amerikanci su tada pobegli.

- Predosećao sam da nešto nije u redu. Pre nego što su ga uboli, poslao sam mu poruku, ali nije mi odgovarao, što mi je bilo sumnjivo. Deset minuta kasnije me je pozvao i rekao: "Tata, ja sam uboden na Kalemegdanu", a zatim se veza prekinula. Nakon toga su me pozvali iz Hitne pomoći.

Majka Željka se nadovezala na priču i istakla da je njen sin od svoje devete godine sportista i da je tu noć žurio kući kako bi učio za kolokvijum koji je trebalo u utorak da polaže, u visokoj elektrotehničkoj školi koju je sada upisao.

Foto-ilustracija: Flickr/Keith Allison, Flickr/B Rosen Foto-ilustracija: Flickr/Keith Allison, Flickr/B Rosen

Čitav ovaj događaj je potvrdila i Slavka Babić, Tomin advokat, rekavši da je ovaj nesrećni uboden nekoliko centimetara ispod srca, ali da se još uvek ne zna da li će morati da ide na operaciju.

- Verujemo u rad policije i pravosudnih organa, kao i to da će svi počinioci ovog teškog krivičnog dela biti privedeni i kažnjeni po zakonu - ispričala je ona.

Navodno, uhapšeni Amerikanac je uhvaćen na aerodromu, a kako kaže Tomina majka Željka, i trojica ostalih napadača su privedeni, ali za to još uvek nema potvrdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Asterix

    26. oktobar 2015 | 11:34

    Da je kojim slucajem obrnuto,vec bismo vidio masovnu histeriju samopljuvanja srpskog naroda, izvinjenja premijera,predsednika,ministara, NVO na nogama, paljenja sveca, Sonja Biserko u transu,itd,itd... A ovako,samo jedna vest koja ce brze bolje biti zaboravljena,jer ko smo mi da Amerikancima zameramo sto nas bodu nozevima po telu u Srbiji!

  • Toptop

    26. oktobar 2015 | 10:34

    Samo ih nemojte proterati... Osuditi i poslati malo medju naše zatvorenike... Možda su ameri lepi!!

  • Dr Lune

    26. oktobar 2015 | 10:23

    A,gde su one konjicke policijske patrole i redari ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA