CENOVNIK ELITNE PROSTITUCIJE U SRBIJI: Evo ko košta 10.000 EVRA, a kome je pala cena!

- U Srbiji trenutno funkcioniše nekoliko lanaca organizovane prostitucije za takozvane VIP klijente. Njima se podvode pevačice, glumice, voditeljke, a cene su od 1.000 do 5.000 evra za noć, ali najvišu cenu sad malo ko hoće da plati

  • 6

Pojavljivanje brojnih starleta u TV programima srpskih televizija snizilo je cenu usluga VIP prostitutki po principu formiranja cena u odnosu na ponudu i potražnju, piše Informer.

NAJEZDA ELITNIH PROSTITUTKI NA BEOGRAD: Beže iz Crne Gore, pravac Srbija!

Oni koji su dobro upoznati u ove prilike kažu da klijenti više ne žele da plaćaju velike cifre kako bi bili sa nekom od "poznatih" lepotica, jer sad u tu kategoriju spadaju sve starlete, pevačice, plesačice koje se svakodnevno pojavljuju u medijima.

EKSKLUZIVNI TRANSKRIPTI: Evo šta su elitne prostitutke pričale sa klijentima! (FOTO)

- Naravno, elita ostaje elita, pa taj problem ne ostoji kad je reč o pravim VIP damama koje dopunjavaju svoj budžet povremenim susretima sa moćnim i bogatim biznismenima i političarima. One i dalje "drže cenu" - objašnjava izvor "Informera".

SRPSKA ELITNA PROSTITUTKA PROPEVALA: Otkriva imena svih pevačica, voditeljki i poznatih Srpkinja koje imaju seks za pare!

Među njima ima i nekih potpuno iznenađujućih imena i ne radi se samo o starletama, već i o ženama sa ozbiljnim pevačkim, glumačkim ili televizijskim karijerama.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Generalno, cene su pale u odnosu na ranije godine – kaže izvor upućen u situaciju i objašnjava:

- U Srbiji trenutno funkcioniše nekoliko lanaca organizovane prostitucije za takozvane VIP klijente. Njima se podvode pevačice, glumice, voditeljke, a cene su od 1.000 do 5.000 evra za noć, ali najvišu cenu sad malo ko hoće da plati. Za iste ili malo veće pare mogu da dobiju nedeljni ful tretman sa tri vrhunske lepotice u nekom od luksuzni štekova po Srbiji, Crnoj Gori i Bosni.

Međutim, ima i onih koji ne štede da plate kako bi bili sa poznatom damom.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Do skoro svaki nastup na TV donosio je višu cenu, a ako devojka uđe u neki rijaliti, njena cena se višestruko povećavala. Sada više nije tako. Hiperprodukcija starleta uništava nam biznis. Mada, takozvane “stare koke” drže cenu, pa je skoro jedna pevačica za noć pazarila tri soma evra, a da klijent nije ni trepnuo. Sad će moći da se hvali pajtašima u Švajcarskoj da je overio "zlatnu ribicu".

Pevačice su pretežno uključene u priče o elitnoj prosituciji, a čini se da i izvori iz policije to potvrđuju.

- Pojedinim pevačicama estrada je samo pokriće za posao kojim se zaista bave. Najčešće u visoke krugove ulaze preko biznismena ili drugih uticajnih ljudi. Oni ih prvo predstavljaju kao ljubavnice, promovišu ih kao pevačice ili manekenke i vode na poslovne sastanke. Zauzvrat, od njih se očekuje da “usluže” poslovnog partnera čoveka koji ih je "probio", da prikupljaju informacije o nekom klijentu, pa čak i da ga snimaju tokom seksa kako bi ga "imalu u šaci" - kaže izvor iz MUP.

Dobar poznavalac situacije na tržištu prodaje seksualnih usluga, kaže da je precizan cenovnik VIP prostitutki skoro nemoguće napraviti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Neke od njih rade same, nemaju makroa i cenu određuju prema trenutnom raspoloženju ili prema tome koliko im para u tom momentu treba. Znam neke koje drže cenu na 10.000, pa ako se neko nalepi, svima lepo. Ali znam samo jednu takvu uspešnu transakciju u proteklih godinu dana. Ne smem da kažem o kome je reč, da mi ne odleti glava - kaže izvor.

Cifre variraju i kod onih koje imaju organizatora posla, pa za celonoćno druženje sa nekom od poznatih lepotica treba izdvojiti od 500 do 3.000 evrića.

- Jedino što njih razlikuje od običnih prostitutki je to što ne rade "na sat". I imaju posebne zahteve kad je reč o smeštaju. To mora da bude vrhunski. Naravno, klijenti moraju da budu provereni od strane "organizatora", a plaćanje je obavezno unapred. Makroi uzimaju od 30 do 50 odsto, što je mnogo, ali je zato diskrecija zagarantovana – završava isti izvor.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ¥

    28. oktobar 2015 | 10:56

    A narod gladuje da bi ti ministri i politicari bacali na taj sljam po 5000e na vece,jer ne bacaju svoje pare.Prokleta Srbija.A kada policija zna ko,sta,gde,cenovnik zasto nema hapsenja i zatvora?!

  • Duki

    28. oktobar 2015 | 10:26

    Kda se ima može se. U pitanju nije kvalitet već prestiž. Mislim da je očigledno. Lično kao mladji čivek tražio sam nešto lepše i uzvišenije u ženama. Nikada nisam platio za "slatkiš" , ma da sam pobornik legalizacije. Dobar zakonski format koji bi uredio ovu oblast doneo bi svima boljitak. Fizičku, zdravstveno sanitarnu i socijalnu zaštitu . Pa i izvor prihoda. Lažni moralisti i puritanci će naravno... Ali sve je na dibrovoljnoj bazi. Bolje legalizivati prastari zanat nego drogu? Zar ne ?

  • STELA

    29. oktobar 2015 | 06:34

    Sramota me je reci da zivim u zemlji Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA