SVE VAS VOLIM, NE LJUTITE SE NA MENE: Evo šta još kaže Zvoganj, tvorac najpopularnijih klipova na Balkanu! (VIDEO)

Njegovi klipovi osvojili su Srbiju i Balkan, a sada se prvi put oglasio otkad je postao poznat. Pročitajte šta je poručio

  • 7

Za umetnika Danila Dabića, koji je javnosti poznat i kao Zvoganj, Srbija i Balkan su čuli pošto je na Jutjubu objavio seriju svojih autorskih klipova, koji su izazvali salve smeha od Vardara pa do Triglava. Na svom kanalu ovaj mladić trenutno ima više od 17.000 pratilaca.

OVO JE ŽVOGANJ, SRBIN KOJI JE NASMEJAO CEO BALKAN: Poklonite se, stigao je DANILO DABIĆ! (FOTO) (VIDEO)

Naravno, u celu priču uključili su se i mediji, a Telegraf je juče prvi objavio identitet ovog umetnika.

Međutim, na svom Fejsbuk profilu Danilo je objavio status u kojem je napisao da su se u pojedinim novinama pojavili intervjui sa njim, iako nije dao ni jednu izjavu za medije.

Foto: Facebook/ Danilo Dabić Foto: Facebook/ Danilo Dabić

Takođe, napisao je da ne misli za sebe da je Jutjub zvezda i poručuje ljudima da nema potrebe za sujetom.

Njegov status prenosimo vam u celosti:

- Ljudi, nikog nisam hteo da uvredim, žao mi je što se toliko vas oseća loše što je potrošilo minut života. Nisu napravljene da se svima dopadnu, niti su pravljene za masu. Ni jedan video nisam reklamirao niti se obratio i jednim novinama, sve se dešavalo van moje kontrole. Pročitaćete lažne intervjue, informacije, mene je blam da uopšte ulazim u te članke. Žao mi je što stariji ljudi ne mogu da uživaju u klipovima, što se žale na dikciju i moj vokabular misleći da sam zaista osoba koja ima problem. Nisam Jutjub zvezda, i dalje sam švorc, nisam umislio ništa, ne znam gde bijem, ne kuliram vas nego ne mogu da stignem da bacim pošteno vnugo od poziva, mejlova i poruka. Za svaki klip mi treba maksimum pola sata, ako i toliko. Ne umem da režiram i još lošije animiram. Volim vas sve, nema potrebe za sujetom.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Napišite u komentarima kako vam se sviđaju Danilovi klipovi, a možete i da mu poručite o čemu biste voleli da on crta. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA