ISIS OBJAVIO GDE ĆE NAPASTI: Ovo je sledeća meta, ponoviće se "pariski scenario"

Ako je verovati poverljivim informacijama od "visokih zvaničnika evropskih bezbednosnih agencija" , uskoro bi moglo da dođe do "pariskog scenarija" u Velikoj Britaniji

  • 6

Američki CNN danas je preneo informaciju koja je izazvala paniku u Velikoj Britaniji. Oni su preneli navode iz službi bezbednosti da Islamska država ima sledeću metu i da je to ova ostrvska država.

BRITANSKI AVIONI BACILI PRVE BOMBE NA DŽIHADISTE: Pogođeno naftno polje ISIS

Pol Krukšenk, analitičar CNN-a, rekao je da je dobio poverljivu informaciju od "visokih zvaničnika evropskih bezbednosnih agencija" da bi Velika Britanija mogla da bude sledeća meta džihadista i to u sledećih nekoliko nedelja.

MALIŠANIMA TRULI TELO, OTVARAJU SE ŽIVE RANE: Džihadisti bacaju leševe, zaraza se širi (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Džihadisti koji su rođeni u Velikoj Britaniji pozvani su, navodno, da se vrate iz Sirije i na ulicama Evrope ponove "pariski scenario". Ovo je posebno opasno, pogotovo jer je Velika Britanija juče krenula sa vazdušnim udarima na položaje ISIS-a.

Pretpostavlja se da je je oko 800 ljudi iz Britanije otišlo u džihad, a prema podacima kojima raspolažu, njih 400 je sada ponovo u Britaniji.

POSLE 10 SATI PRELOMILI: I Britanija će bombardovati Islamsku državu! (FOTO) (VIDEO)

- Postoji velika zabrinutost u Evropi da bi u sledećih nekoliko nedelja u Velikoj Britaniji mogao da se desi napad sličan onom u Parizu - naglasio je Krukšank i podsetio na slučaj Muhameda Emvazija koji je odrastao u Britaniji, poznatijeg kao Džihadi Džon, i otišao da ratuje za teroriste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratko

    4. decembar 2015 | 12:11

    Onog momenta kad to urade imace sve Engleske huligane na vratu oni to dobro znaju i nece nikad to uradit vise nikome. Ako urade nece biti vise niti jednog muslimana u Engleskoj jer oni nisu kao Francuzi miroljubiv narod vec krvolocan ko dobro poznaje Engleze i zivio je i radio sa njima to ce porvrdit da je tako. Udarite na njih da vas vise nema da malo odmorimo od vas jer dosta je vaseg ludila oni ce vam pokazat sto je ludilo.

  • Velislav

    4. decembar 2015 | 16:02

    Kako baš da je CNN objavio!? Narode, probudite se...zar već nije dovoljno jasno ko stoji iza ovog krvavog scenarija.

  • ATIMUS

    4. decembar 2015 | 11:54

    Kada bude evropa pokazala svoje drugo lice bice im kasno ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA