MASAKR U FRANCUSKOJ IH NIJE UPLAŠIO: Bend koji je svirao u dvorani za vreme terorističkog napada, PONOVO NASTUPA U PARIZU!

Tu vest je potvrdio i basista irske grupe Adam Klejton koji je na Fejsbuku rekao da će na koncertu u nedelju U2 imati specijalne goste

  • 1

Američki bend "Igls of ded metal" koji je nastupao u koncertnoj hali Bataklan za vreme terorističkih napada u Parizu 13. novembra, pridružiće se irskom rok bendu U2 u nedelju na koncertu, preneli su francuski mediji.

(VEOMA UZNEMIRUJUĆI PRIZOR) Procurela fotografija iz koncertne hale, pod prekriven krvlju i leševima (FOTO)

Tu vest je potvrdio i basista irske grupe Adam Klejton koji je na Fejsbuku rekao da će na koncertu u nedelju U2 imati specijalne goste.

(JEZIV VIDEO) TRENUTAK U KOM JE POČEO POKOLJ: Muzičari su svirali, a onda su džihadisti OSULI PALJBU

Frontmen irske rok grupe Bono Voks izjavio je nedavno da će uprkos terorističkim napadima 13. novembra Pariz ostati jak, i izrazio nadu da će na koncert ove nedelje u glavnom gradu Francuske uspeti da pokrene publiku.

Irski bend trebalo je da održi koncert u Parizu 14. novembra ali je otkazao koncert posle napada u kojima je 130 osoba poginulo više od 350 ljudi povređeno.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Znajući publiku u Francuskoj imam osećaj da će se obradovati koncertu kao čin prkosa posle napada - rekao je Bono uoči koncerata 6. i 7. decembra u Parizu.

Bono je onima koji se plaše da idu na koncerte rekao da treba biti "oprezan, ali i neustrašiv".

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA