SUKOBI ĆE IH SKUPO KOŠTATI: Rusija će izgubiti 74 miliona dolara zbog zabrane letova ka Egiptu, Ukrajini i Turskoj!

Rusija je 1. decembra zabranila sve čarter letove ka Turskoj kao vid sankcija zbog obaranja ruskog aviona. Što se tiče Egipta, ruski putnički avioni ne lete na ovu destinaciju od prošlog meseca

  • 11

Moskovski aerodromi će na godišnjem nivou izgubiti oko 74 miliona dolara zbog zabrane letenja u Egipat, Tursku i Ukrajinu

POČEO JE RAT ZBOG SRUŠENOG AVIONA: U toku je diplomatsko bombardovanje između Rusije i Turske! (FOTO) (VIDEO)

Ove tri destinacije učestvuju u 20 odsto ukupnog profita aerodroma.

RUSKI AVION OBORILI TURCI: Neverovatan snimak pada vojne letelice na tursko-sirijskoj granici (VIDEO)

Rusija je 1. decembra zabranila sve čarter letove ka Turskoj kao vid sankcija zbog obaranja ruskog aviona. Što se tiče Egipta, ruski putnički avioni ne lete na ovu destinaciju od prošlog meseca.

SVET STREPI OD PUTINOVE OSVETE: Turska je oborila ruski avion, šta će raditi Rusija i NATO?

Takođe, uočen je trend putovanja stranim putničkim avionima, što deluje kao da putnici izbegavaju da putuju domaćim avio kompanijama.

(Telegraf.rs / Izvor: themoscowtimes.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    7. decembar 2015 | 15:42

    Bolje da izgube 74 mil dolara nego putnicki avion i 200 ljudi

  • SRB IN

    7. decembar 2015 | 15:52

    Kakav gubitak, pa turisti ce ici na druge destinacije. Gubitak ce imati samo Turski turizam jer su godisnje imali preko 4 miliona turista iz Rusije.

  • Zeljko

    7. decembar 2015 | 18:43

    Ovakvi članci su samo dio CIA strategije unosenja nesigurnosti koja bi se iz okolnih zemalja trebala preliti u Rusiju te tamo podsticati nezadovoljstvo. To nije više SSSR bez privatnog vlasništva, demoraliziran bezizlaznom ekonomskom situacijom. Što više se orijentiraju prema sebi i vlastitoj proizvodnji oni su jači jer kapital brzo reagira na promjene i odmah poduzima akciju za zaradom na zamjenskim proizvodima putevima, letovima itd. Rusija nije putin, nego je putin onaj ko najbolje provodi politiku kremlja. Puno je tu mozgova i kontrola da oni nebi znali sa čim raspolažu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA