OVAJ NOVINAR JE OCRNIO HRVATSKU: Ugledni svetski list objavio njegovu LAŽNU reportažu, Hrvati besni!

Emil je u tekstu u britanskom listu Sun objasnio da je prošao izbegličku rutu dugačku preko 3.000 kilometara i da ga u Hrvatskoj nisu uopšte kontrolisali

  • 24

Britanski novinar Emil Žesen je prošao kroz Hrvatsku bez da je pokazao svoje putne isprave. Ovaj slučaj nikome nije bio jasan, pa je britanski list Sun rešio da se pozabavi njime i ovim putovanjem. Njima nije jasno kako je uspeo da prođe graničnu kontrolu, a da nema pečat u pasošu.

JAČI JE NEGO ŠTO STE MISLILI: Evo na kom mestu po jačini se nalazi SRPSKI PASOŠ!

U subotu je Emilov tekst objavljen u listu Sun, međutim, nakon što su stigli hrvatski demati, tekst je uklonjen sa internet stranice ovog lista.

- Novinar nije član uredništva lista Sun, već je slobodni dokumentarista, čije su radove koristili nacionalni mediji - rekli su iz lista Sun.

Emil je u tekstu objasnio da je prošao izbegličku rutu dugačku preko 3.000 kilometara i da ga u Hrvatskoj nisu uopšte kontrolisali.

- Ministastvo unutrašnjih poslova Hrvatske oštro demantuje deo teksta koji je objavljen na veb portalu lista The Sun u kojem piše da novinara niko nije kontrolisao u Hrvatskoj. Kao dokaz da pričamo istinu, priložili smo skeniran pasoš koji je napravljen prilikom prelaska granice i kontrole - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snezana яяя

    7. decembar 2015 | 18:53

    Hrvatska je clanica EU? Da li je ovo bruka samo Hrvatske kao drzave ili cele EU? Hrvati kazu da imaju uredjenu drzavu po EU standardima, tacno sam znala da lazu.

  • Pa da

    7. decembar 2015 | 17:06

    Da je nas tako neko popljuvao Hrvati bi ga jos sdusno podrzali u tome cak bi likovali i smejali se i sa apetitom to radili i govorili bi "eto Srbi niko vas ne voli vi ste ovakvi onakvi celi svijet vas mrzi i mi isto"...A kako znaju da kukaju kada ih neko nacepi malo.Mi u opste nismo takvi navedemo da je lik pravio laznu reportazu o njima.Dok bi oni pisali da je to istina i jos bi je podrzavali da smo mi u pitanju u obrnutoj situaciji.

  • Dr Schaffer

    9. decembar 2015 | 08:41

    Kao i uvjek kada nekakva negativna stvar izadje koja NE odgovara hrvatima brze bolje oni se potrude (hrvati ) da to zataskaju ili demantuju vjerujem novinaru oni lazu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA