JORDANAC koji je hteo da otvori VRATA AVIONA NA 11.000 METARA visine uskoro na SASLUŠANJU U TUŽILAŠTVU!

Mdonat je pre dva dana napravio incident u avionu kompanije Lufthanza na letu Frankfurt-Beograd, kada je pokušao da otvori vrata vazduhoplova, tokom leta na visini od 11.000 metara

  • 10

Državljanin SAD i Jordana Rakan Jehad Zuhair Mdonat (29) uskoro će biti priveden na saslušanje u Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Evo šta bi se desilo da je Jordanac uspeo da OTVORI VRATA AVIONA usred LETA! (VIDEO)

Mdonat je pre dva dana napravio incident u avionu kompanije Lufthansa na letu Frankfurt-Beograd, kada je pokušao da otvori vrata vazduhoplova, tokom leta na visini od 11.000 metara.

FBI ISTRAŽUJE - DA LI JE JORDANAC POVEZAN SA TERORISTIMA ISIS-a? Najnoviji detalji incidenta na letu nad Beogradom

Tada su ga savladali igrač i pomoćni trener RK Vojvodina i kabinsko osoblje.

Ovo je TERORISTA koji je hteo da SRUŠI AVION na putu za BEOGRAD!

Muškarac je predat policiji na aerodormu Nikola Tesla. Po nalogu Trećeg osovnog javnog tužilaštva u nedelju mu je određen pritvor od 48 sati.

U međuvremenu, policija je pribavila određene dokaze i izjave učesnika događaja.

Mdonat po Zakonu treba da bude saslušan do 17 časova. Pretpostavlja se da će nakon saslušanja Treće osovno javno tužilaštvo zatražiti određivanje pritvora Mdonatu.

O tom predlogu odlučiće sudija za prethodni postupak.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cccc

    8. decembar 2015 | 15:29

    Pa ne verujem. Odmah jadan čovek, svi ga brane. Budalama je mesto u ludnici a ne u avionu. Da je kojim slučajem uspeo ne daj bože, šta bi vi onda rekli na to? Amerika uređena zemlja?! Svo zlo i sve najgore se prvo tamo pojavilo! U zatvor i prinudni rad 20 god,bez plate i prava žalbe. Sada ova dvojica što su ga savladala ispadoše negativci po komentarima pojedinaca. E baš bi voleo da su pojedini komentatori bili u tom avionu i videli sve uživo, bilo bi prpa bato!

  • Ela Mik

    8. decembar 2015 | 14:17

    Mozda je covek imao napad panike.Ne mora znaciti da je terorista .Ako nije imao oruzje kod sebe.

  • Lola2

    8. decembar 2015 | 15:03

    Covek je Hriscanin, nije pripadnik ISIS-a. Po izjavi njegovog oca leci se od mentalne bolesti. Pravi teroristi nisu ovako nespretni. Oni su uvezbani I nazalost uspevaju u svojim dobro organizovanim akcijama. Pustite coveka da se leci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA