"IMA LI NEKO BESPREKORNU BIOGRAFIJU?": Progovorio GORAN JEVTIĆ posle dugog ćutanja!

- Odgovornost medija je velika i mnogo veća danas. Ponovo je na sceni novi fašizam i pred vratima smo pakla - rekao je glumac Goran Jevtić

  • 15

Posle optužbi za obljubu maloletnika glumac Goran Jevtić vraća se pozorištu u jednoj od glavnih uloga u predstavi "Leni", rediteljke  Tanje Mandić Rigonat.

Počelo suđenje Goranu Jevtiću zbog optužbi za obljubu maloletnika

Sledeće ročište zakazano je za četvrti februar, a njegova molba za izuzeće sudije je odbijena.

- Odgovornost medija je velika i mnogo veća danas. Ponovo je na sceni novi fašizam i pred vratima smo pakla - rekao je Jevtić.

Glumac se osvrnuo i na biografiju glavnog junaka predstave "Leni" u kojoj tumači lik Džonija Karsona, američkog TV voditelja i komičara.

- Ima li neko od nas besprekornu biografiju? Imali smo Koštunicu, pa vidite kako je prošao - rekao je Jevtić.

On je na konferenciji za novinare koja je održana povodom predstave "Leni" apelovao na političare da pomognu Bitef i pripremu jubilarnog izdanja festivala.

- Apelujem da zapišete da festival Bitef mnogo znači za kulturu ove zemlje, kao i Đoković u sportu. Molim gradske vlasti da ispred ove kuće raščiste prostor, da tu više ne bude buvljak i da prilaz pozorištu bude dostojanstven. Mi ne recikliramo kulturu, već je pravimo - poručio je glumac.

Predstava "Leni" premijerno će biti izvedena 12. decembra u Bitefu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospodin Pendula

    9. decembar 2015 | 10:13

    ...Ako je istina to zasto je optuzen ..mene bi bilo sramota da se pojavim u javnosti a kamoli da sad kao promovisem predstavu i kulturu ! Jedino je u pravu za "vrata pakla" !

  • Realno

    9. decembar 2015 | 10:10

    Ovo me se na faci vidi da je neki psiho ...

  • brana

    9. decembar 2015 | 10:01

    Ma dal je moguce?Kad decko napravi glupost cela zemlja srlja u pakao?!Pa dobro ti sacekaj taj pakao u zatvoru zbog toga sto si uradio a tvoje misljenje i komentari sto se svega ostalog tice je apsolutno ne bitno i nista ne znaci tako da koncentracija mora ostati na tvom krivicnom delu a "fasizmom",nivinarima,drzavom,pozoristima i ostalim bitnim stvarima treba da se bave neki nirmalniji ljudi koji zamisli imaju bas cistu biografiju i ako tebi to ne moze biti jasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA