Dve HRVATICE u Srbiji imale DIVLJI SEKS sa Srbinom, a onda im je ukrao MERCEDES! Najnoviji detalji KRAĐE o kojoj svu pričaju

Ivana Š. (48) i njena drugarica, obe iz Osijeka otišle su u provod prošlog vikenda u Novi Sad, gde su upoznale zgodnog mladića, privele ga u svoju hotelsku sobu i orgijale s njim celu noć, da bi im on ujutru ukrao luksuzni mercedes

  • 83

Dve udate Hrvatice iz Osijeka pamtiće dok su žive ludu noć u Novom Sadu, tokom koje su imale nezaboravan seks sa jednim Srbinom, ali su posle njega ostale bez "skupocenog" mercedesa!

Hrvatica došla u Srbiju da se PROVEDE, imala je SEKS sa Srbinom, a onda joj je on UKRAO MERCEDES!

Ivana Š. (48) i njena drugarica, obe iz Osijeka otišle su u provod prošlog vikenda u Novi Sad, gde su upoznale zgodnog mladića, privele ga u svoju hotelsku sobu i orgijale s njim celu noć, da bi im on ujutru ukrao luksuzni mercedes, koji je, kako prenosi Informer vlasništvo supruga jedne od njih.

Slučaj su odmah prijavile novosadskoj policiji koja neuspešno traga za lopovom, ali policija nema nijedan podatak o njemu, jer su Hrvatice, navodno toliko "odlepile" za njim da su zaboravile da ga pitaju i kako se zove.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Tužilaštvo je slučaj kvalifikovao kao tešku krađu, radi se na razjašnjenju, ali u interesu istrage ne možemo da otkrivamo detalje - kažu u PU Novi Sad.

Dve državljanke Hrvatske pozvale su policiju vidno uznemirene i upale su u strašnu paniku prilikom razgovora sa policijom, a kako prenosi ovaj list čak je bilo i kukanja i traženja načina kako da muževima izađu pred oči.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    10. decembar 2015 | 08:14

    I kada saznaju njihovi muzevi bice posle nasilje nad zenama...

  • Zika

    10. decembar 2015 | 10:41

    Eto odgovora zasto nas hrvati toliko mrze pa nismo mi krivi sto bolje udaramo od njih i to dve od jednom bravo srbine majstore a oni nek pate he he he ;-)

  • Stefke

    10. decembar 2015 | 09:06

    Dva razvoda u najavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA