GRAFITI ISLAMSKE DRŽAVE U SRBIJI: Ispisani su na zidu PORED HIDROELEKTRANE!

Krajem novembra grafiti Islamske države ispisani su i na više lokacija u severnom delu Kosovske Mitrovice, u mulitietničkom naselju Bošnjačka mahala

  • 19

U Zubinom Potoku, na severu Kosova, u noći između srede i četvrtka, nepoznati počinilac je na potpornom zidu, pored magistralnog puta kod hidrocentrale Ibar Lepenac, ispisao grafite Islamske države - ISIS, prenosi TV Most.

GRAFITI ISIS SE POJAVILI U SRBIJI! Strašne poruke na kućama u Kosovskoj Mitrovici!

Rukovodstvo opštine Zubin Potok na čelu sa predsednikom Stevanom Vulovićem, najoštrije osuđuje ovaj čin i apeluje na međunarodnu zajednicu, kao i na organe reda da se ovakvim nedelima stane na kraj.

Novi grafiti Islamske države na srpskoj svetinji! (FOTO)

- Građani Zubinog Potoka zaslužuju mir, stabilnost i prosperitet, te ovakva nedela koja izazivaju paniku ne smeju se dešavati ne samo kod nas, već nigde u svetu - navodi se u saopštenju portparola opštine Zubin Potok Srđana Vučinića dostavljenom TV Most.

Krajem novembra grafiti Islamske države ispisani su i na više lokacija u severnom delu Kosovske Mitrovice, u mulitietničkom naselju Bošnjačka mahala.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Grafiti su bili ispisani i na zgradi Telekoma Srbija u Kosovskoj Mitrovici, na nekim privatnim kućama čiji su vlasnici Srbi i na pojedinim betonskim ogradama u ovom naselju.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je tada Tanjugu da je policija obavila uviđaj, fotografisala grafite i o tome obavestila nadležno tužilaštvo.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zivim za Srbiju

    11. decembar 2015 | 21:24

    ISIS unistice vas Putin. Ne mozete nista protiv Rusije shvatite da vam me dosao kraj zato zivelo Hriscanstvo i nasi dragi Srbi

  • Boban

    11. decembar 2015 | 16:45

    Sad će šiptarska vlada da kaze " ma to su neka deca zvrljala"

  • Shone

    11. decembar 2015 | 15:54

    To su verovatno jedina dva slova koja ume koliko toliko razumljivo da napise pas mu majku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA