LEVO PUTIN, DESNO ŠEŠELJ, NA GLAVI ŠAJKAČA S KOKARDOM: Odbornik iz Bileće hit na društvenim mrežama (FOTO)

Odbornik Srpske radikalne stranke "Dr Vojislav Šešelj" došao je na skupštinsko zasedanje noseći na glavi šajkaču sa četničkom kokardom i bedževe sa Putinovim i Šešeljovim likom

  • 39

Na sednici Skupštine opštine Bileća zabeležena je nesvakidašnja fotografija na kojoj su, kako piše "MojaHercegovina", na neobičan način "sjedinjene prošlost, sadašnjost i neizvesna budućnost".

OD GLAVE DO PETE: Da li ovako treba da bude obučena prava Srpkinja?! (FOTO)

Odbornik Srpske radikalne stranke "Dr Vojislav Šešelj" Dražen Dunđer došao je na skupštinsko zasedanje noseći na glavi šajkaču sa četničkom kokardom. Na desni rever svog odela okačio je bedž sa likom Putina, a na levi bedž sa likom Vojislava Šešelja.

Iza njega su sedeli pripadnici LOT tima koji predstavlja informativnu službu EUFOR-a na terenu čiji je zadatak da svojim prisustvom u zemlji i potporom koju pruža lokalnim vlastima, daje važan i vidljiv doprinos naporima EU da pomogne BiH na njenom putu ka članstvu u Evropsku uniju.

Foto: Moja Hercegovina Foto: Moja Hercegovina

(Telegraf.rs/ Izvor: mojahercegovina.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Жељко

    11. decembar 2015 | 17:05

    То брате наш...

  • Dag

    11. decembar 2015 | 18:14

    Jel' u BH, kazu::" Ja - budale"...

  • obilic

    11. decembar 2015 | 16:20

    CETNIK VOJISLAV SESELJ ONDA SAM JA carli caplin LJUDI PA TIH PRERUSENIH KOMUNISTA JE BAS I PREVISE KAD ODETE NA RAVNU GORU VIDECETE DA SU SESELJ I VUK NAPRAVILI IZVITOPERENI CETNICKI POKRET. KAKO BI NARODU PREDSTAVILI ABNORMALNI ČETNIČKI POKRET. PA NISU ČETNICI SAMO KOJI SU KLALI I JELI GIBANICE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA